Стручкова квасоля по-португальськи
(покроковий рецепт з фото)
Дуже хочу поділитися з вами рецептом приготування стручкової квасолі по-португальськи. Прекрасний рецепт - ситний, простий, корисний! Якщо ви хочете більше їсти овочів, то це для вас!
Стручкова квасоля по-португальськи готується дуже швидко. Поріжте шинку на кубики і обсмажте до золотистого кольору. Стручкова зелена квасоля теж повинна бути порізана на половинки. Помідори добре б почистити і порізати на великі шматочки, щоб після гасіння вони залишилися шматочками. Сіль, спеції використовуйте на свій смак. Можна навіть капнути соєвого соусу. Чудовим доповненням до стручкової квасолі по-португальськи буде відварну картоплю з зеленню. Успіхів і приємного апетиту!
- Шинка - 100 грам
- Зелена квасоля - 800 грам
- Помідори - 250 грам
- Бульйон - 1/4 L
- Петрушка - За смаком
- Оливкова олія - За смаком
Шинку обсмажити на маслі. Додати квасолю.
Злегка обсмажити квасоля і влити бульйон.
Додайте помідори і спеції. Гасити на слабкому вогні 10 хвилин.
Смачного!