Рецепт Стручкова квасоля по-португальськи фото

Стручкова квасоля по-португальськи
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Португальська кухня
Овочі, Бобові, Квасоля
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Дуже хочу поділитися з вами рецептом приготування стручкової квасолі по-португальськи. Прекрасний рецепт - ситний, простий, корисний! Якщо ви хочете більше їсти овочів, то це для вас!

Стручкова квасоля по-португальськи готується дуже швидко. Поріжте шинку на кубики і обсмажте до золотистого кольору. Стручкова зелена квасоля теж повинна бути порізана на половинки. Помідори добре б почистити і порізати на великі шматочки, щоб після гасіння вони залишилися шматочками. Сіль, спеції використовуйте на свій смак. Можна навіть капнути соєвого соусу. Чудовим доповненням до стручкової квасолі по-португальськи буде відварну картоплю з зеленню. Успіхів і приємного апетиту!

  • Шинка - 100 грам
  • Зелена квасоля - 800 грам
  • Помідори - 250 грам
  • Бульйон - 1/4 L
  • Петрушка - За смаком
  • Оливкова олія - За смаком
стручкова квасоля по-португальськи - фото крок 1
Шинку обсмажити на маслі. Додати квасолю.
стручкова квасоля по-португальськи - фото крок 2
Злегка обсмажити квасоля і влити бульйон.
стручкова квасоля по-португальськи - фото крок 3
Додайте помідори і спеції. Гасити на слабкому вогні 10 хвилин.
стручкова квасоля по-португальськи - фото крок 4
Смачного!

Схожі рецепти