Рецепт «Xarco» на готової заправці фото

«Xarco» на готової заправці
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
М'ясо
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи, Xarco

Чого тільки на знайдеш на полицях магазинів. Мені попалася якось упаковочка заправки для знаменитого грузинського супу. Чому б не спробувати зварити його з нею, згодні? запам'ятовуйте рецепт!

Хочу розповісти, як приготувати "харчо" з готовою заправкою. Чесно скажу, з нею процес спрощується до неможливості Вам будуть потрібні тільки м'ясо, рис і горіхи (ну і зелень для подачі). Для тих, хто любить готувати з мінімумом зусиль, така заправочка стане справжньою знахідкою!

  • Яловичина - 300 грам
  • Мал - 100 грам
  • Грецькі горіхи - 100 грам
  • Готова заправка для "харчо" - 1 штука
  • Зелень - За смаком
1
М'ясо вимийте, відправте в каструлю з водою і варіть години 1.5 до готовності. Бульйон, до речі, можна зварити в мультиварці.
У каструлю при бажанні можна додати спеції, коріння, овочі.
2
Готовий бульйон обов'язково процідіть. М'ясо остудіть трохи, наріжте шматочками і викладіть назад в каструлю. Додайте промитий рис, підсолити за смаком і варіть хвилин 15 на середньому вогні.
3
За цей час підсушіть трохи на сковороді і подрібніть горіхи. Краще для подрібнення використовувати качалку, щоб не перетворити їх в пил.
4
Викладіть в каструлю готову заправку, перемішайте.
5
Додайте горіхи і варіть ще пару хвилин.
6
За смаком додайте подрібнену зелень (Kinzu, петрушку), перемішайте і зніміть суп з вогню. Накрийте кришкою і залиште "харчо" з 20-30 хвилин перед подачею.

Схожі рецепти