Рецепт Грузинський суп «Xarco» фото

Грузинський суп «Xarco»
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
М'ясо , Овочі , Баранина
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На обід , На вечерю
Супи , Xarco
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 2 г. 15 хв.

У Грузії «Харчо» знають і вміють готувати по-своєму в кожному будинку, як борщ в Україні або розсольник в Росії. Суп смачний і поживний, пропоную спробувати!

Опис приготування:

"Xarco" готують з яловичини або баранини. Можна зустріти не один рецепт цього супу з додаванням волоських горіхів, зелений, гострого перцю. Суп ситний, поживний, гострий і густий. Якщо хочете зігрітися або поповнити своє домашнє меню новим блюдом, обов'язково рекомендую цей рецепт. І ще: чим довше буде настоюватися суп, тим яскравіше розкриються його смакові якості!

  • Баранина - 350 грам
  • Болгарський перець - 2 штуки
  • Томати - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Braai - 1 пучок
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Лимон - 1 штука
  • Мал - 0, 5 склянки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Лавровий лист - 2 штуки
грузинський суп
1. У каструлю викладіть м'ясо і залийте його водою (близько 2, 5 L). Доведіть до кипіння і варіть в підсоленій воді 90 хвилин.
грузинський суп
2. Обов'язково видаліть піну, утворилася при закипанні.
грузинський суп
3. Цибулину очистіть і наріжте великими шматочками.
грузинський суп
4. Солодкий перець очистіть від насіння і наріжте невеликими кубиками.
грузинський суп
5. Вимийте томати, наріжте кубиками середнього розміру.
грузинський суп
6. Розігрійте сковороду з оливковою олією, викладіть цибулю.
грузинський суп
7. Обсмажте цибулю до золістого кольору і додайте болгарський перець, помідори, ложку томатної пасти.
грузинський суп
8. Влийте столову ложку лимонного соку, сіль і poperčite. Гасіть все близько 15 хвилин.
грузинський суп
9. У готовий бульйон викладіть підготовлені овочі.
грузинський суп
10. Відразу додайте промитий рис, і гарненько все перемішайте.
грузинський суп
11. Додайте в каструлю лавровий лист, варіть все ще 15-20 хвилин. Зніміть суп з вогню. Очистіть часник і наріжте його дрібно, подрібніть кінзу, змішайте.
грузинський суп
12. Додайте часник із зеленню в суп.
грузинський суп
13. Перемішайте, за смаком посоліть і поперчіть суп, накрийте каструлю кришкою і дайте супу настоятися.
грузинський суп
14. Готовий суп подавайте гарячим, прикрасивши гілочкою зелені.

Схожі рецепти