Запечені огірки
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную дуже цікаве блюдо або закуску - запечені огірки. У мене в цьому році залишилося кілька зайвих банок засолених огірків, і я вирішила з ними щось робити - вийшов вдалий рецепт!
Запечені огірки - шалено смачна і захоплююча закуска (принцип: поки не доїси, не будеш ти спокійний). Дуже бюджетний варіант, так як блюдо готується з того, що є вдома. Найбільше в цій закусці мені подобається, що запечені огірки неймовірно апетитно хрумтять і їх виходить досить багато. Закуска добре підходить до пива.
- Яйця - 2 штуки
- Соус табаско - 1 Чайна ложка
- Часниковий порошок - 1 Чайна ложка
- Перець - 1 Чайна ложка
- Солоні огірки - 1 штука (банку)
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Приправи - - За смаком

Спочатку приготуємо тісто, в яке будемо вмочати огірочки. Для цього в зручній мисці збиваємо два яйця, всипаємо борошно і продовжуємо збивати до однорідної маси. Потім вливаємо табаско, соєвий соус, додаємо сіль, перець, приправи, часниковий порошок. Все добре перемішуємо.

Огірочки нарізаємо подовженими кільцями, викладаємо на паперовий рушник. У плоску тарілку висипаємо панірувальні сухарі. Сітку змащуємо маслом.

Кожен шматочок огірочка опускаємо в тісто, потім обвалюють у сухарях і викладаємо на сітку. Так робимо з кожним огірочком. Сітку потім відправляємо в прогріту до 180 градусів духовку (на саму нижню полицю) приблизно на 10 хвилин. До речі, щоб не забруднити духовку, під сітку постеліть лист фольги

Через 10 хвилин дістаємо готові запечені огірочки. Перекладаємо їх на тарілочку і можна подавати до столу. Найкраще цю закуску подавати з яким-небудь соусом.

Смачного!