Закуска з батату з гуакамоле
(покроковий рецепт з фото)
Так просто і так швидко можна зробити приголомшливу овочеву закуску разом з освіжаючим соусом. Хочете і ви поласувати такий? Тоді рекомендую варіант, як приготувати закуску з батату з гуакамоле.
Соус «Гуакамоле» відмінно поєднується з будь-якими овочами і морепродуктами, тому приготував його, ви не прогадаєте. А ось замість батата використовуйте звичайний картопля, морква, перець і інші овочі. А також подавайте соус з чіпсами. Їжте закуску відразу після приготування.
- Благословення - 2 штуки
- Авокадо - 1 штука
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Сік лайма - 0, 5 Ст. Ложки
- Braai - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком
1. Надішліть цілий картопля в киплячу воду і варіть 3 хвилини, потім видаліть. Розріжте навпіл авокадо, видаліть кісточку.
2. Ложкою дістаньте м'якоть з двох половинок авокадо, додайте лимонний сік і сік лайма, розімніть вилкою. Додайте подрібнену кінзу і часник, сіль і перець.
3. Картопля розріжте клинами, витріть насухо і змішайте з рослинним маслом, викладіть на деко і запікайте при 200 градусах близько 15-20 хвилин, кілька разів перевертаючи його.
4. Перекладіть готовий батат в тарілку і подавайте відразу з приготовленим соусом.