Рецепт Грата «Dofinua» з батату фото

Грата «Dofinua» з батату
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі , Картопля
Дієтичне харчування , ПП рецепти
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Гарніри
Кількість порцій: 10
Час приготування: 45 хв.

Грата "Dofinuam" - один з найбільших гарнірів у світовій кулінарії і, напевно, найсмачніший спосіб використання картоплі. Але і це не ново. Хочу поділитися з Вами смачним рецептом.

Опис приготування:

Гратен з батату - смачне ароматне блюдо французької кухні. По суті гратен - запіканка з картоплі в вершковому соусі, з додаванням ароматних приправ і сиру. Складові грата"Дофінуа" настільки прості, що ви легко приготуєте його будинку. Для різноманітності смаку і кольору ви можете розбавити батат звичайним картоплею. Гратен "Dofinua" точно стане постійним частуванням на вашому столі під час сімейних і святкових посиденьок.

  • Благословення - 1, 5 кілограма
  • Часник - 2 зубчики
  • Чебрець - 1 Ст. Ложка
  • Базилік - 2 Ст. Ложки
  • Вершки - 400 мілілітрів
  • Молоко - 100 мілілітрів
  • Сир твердий - 30 грам
  • Сіль, перець - За смаком
гратен & Quot; Dofinua
1. Натрій зберігається в тонкому slaysami.
гратен & Quot; Dofinua
2. Приправте подрібненим часником, чебрецем, базиліком, сіллю і перцем.
гратен & Quot; Dofinua
3. Викладіть батат в форму для запікання і залийте сумішшю молока і вершків.
гратен & Quot; Dofinua
4. Присипте гратен тертим сиром і запікайте при температурі 180-200 градусів протягом 25 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти