Кекси з батату
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачні і прості в приготуванні кекси з батату порадують ваших рідних і близьких. Такі кекси зможе приготувати навіть новачок в кулінарії! Вони ідеально підходять для пізнього сніданку і пікніка.
Яскраві і ароматні кекси полюбляться і дітям, і дорослим. Доповніть батат зеленню і сиром, і у Вас вийде дуже смачне закусочноестраву, яке, до речі, можна доповнити соусом на основі натурального йогурту, свіжої зелені і улюблених спецій. Також, до складу кексів можна додати насіння соняшнику або гарбуза, кунжут. Експериментуйте!
- Благословення - 600 грам
- Цибуля зелена - 1 пучок
- Чилі - 1 штука
- Фета - 100 грам
- Яйце - 6 штук
- Пармезан - 100 грам
- Борошно - 300 грам
1. Батат очистіть і натріть на крупній тертці.
2. Подрібніть зелену цибулю, сир фета і перець чилі. Додайте до батату.
3. Вбийте яйця в овочеву суміш і додайте тертий сир. Перемішайте.
4. Введіть борошно.
5. Викладіть тісто в формочки для кексів і випікайте протягом 40 хвилин при температурі 180 градусів. Смачного!