Пюре з батату з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Картопляне пюре - простий і улюблений багатьма гарнір, який прикрасить різні гарячі страви. Але давайте спробуємо змінити його склад. Візьмемо головним інгредієнтом солодка картопля. Що ж вийде?
Природно змінився смак. Він тут більш вершковий. Колір вийшов яскравим, а текстура - щільніше. Вивчіть, як приготувати пюре з батату з сиром. Його можна подавати до стейку або є з сосисками, наприклад. Також воно буде добре поєднуватися зі свіжими овочевими салатами. І зауважте: картопля ми будемо не варити, а запікати.
- Благословення - 1500 грам
- Вершкове масло - 90 грам
- Вершки - 240 мілілітрів (нежирні)
- Твердий сир - 120 грам
- Перець чилі паста - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1, 5 чайних ложки
1. Для початку відправте запікатися батат в мундирі на 70 хвилин в духовку при 180 градусах.
2. Після цього зробіть заправку. Розтопіть в сотейнику масло.
3. Потім додайте до нього вершки, чилі і сіль. Помішуючи, доведіть до кипіння.
4. Потім почистіть картоплю. Натріть до нього сир, все це перекладіть в заправку.
5. Збийте інгредієнти в пюре. Все готово! Смачного!