Рецепт Пюре з батату з сиром фото

Пюре з батату з сиром
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі, Молочні продукти, Картопля, Сир
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Пюре

Картопляне пюре - простий і улюблений багатьма гарнір, який прикрасить різні гарячі страви. Але давайте спробуємо змінити його склад. Візьмемо головним інгредієнтом солодка картопля. Що ж вийде?

Природно змінився смак. Він тут більш вершковий. Колір вийшов яскравим, а текстура - щільніше. Вивчіть, як приготувати пюре з батату з сиром. Його можна подавати до стейку або є з сосисками, наприклад. Також воно буде добре поєднуватися зі свіжими овочевими салатами. І зауважте: картопля ми будемо не варити, а запікати.

  • Благословення - 1500 грам
  • Вершкове масло - 90 грам
  • Вершки - 240 мілілітрів (нежирні)
  • Твердий сир - 120 грам
  • Перець чилі паста - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1, 5 чайних ложки
пюре з батату з сиром - фото крок 1
1. Для початку відправте запікатися батат в мундирі на 70 хвилин в духовку при 180 градусах.
пюре з батату з сиром - фото крок 2
2. Після цього зробіть заправку. Розтопіть в сотейнику масло.
пюре з батату з сиром - фото крок 3
3. Потім додайте до нього вершки, чилі і сіль. Помішуючи, доведіть до кипіння.
пюре з батату з сиром - фото крок 4
4. Потім почистіть картоплю. Натріть до нього сир, все це перекладіть в заправку.
пюре з батату з сиром - фото крок 5
5. Збийте інгредієнти в пюре. Все готово! Смачного!

Схожі рецепти