Оладки з батату з сиром і зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Батат-рідкісний гість на наших столах, хоча на смак він дуже цікавий і я навіть не уявляю, ніж його можна замінити! Тому якщо раптом у Вас виявиться батат, я рекомендую приготувати оладки!
Батат в цьому рецепті не рекомендую міняти ні на що. Можна поекспериментувати з борошном: взяти, наприклад, вівсяну або гречану. Також зелень можна брати на свій смак. Пробуйте!
- Благословення - 200 грам
- Сир - 200 грам
- Куряче яйце - 2 штуки
- Борошно пшеничне - 80 грам
- Цибуля зелена - 30 грам
- Зелень - 10 грам
- Luk salotų - 30 грам
- Часник сушений - 1 щіпка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Олія соняшникова - За смаком
- Крем - 4 Ст. Ложки (соус)
- Цибуля зелена - 10 грам (соус)
- Зелень - 10 грам (соус)
- Сіль - За смаком
1. Солодкий картопля чистий.
2. Зелень, шалот і зелену цибулю наріжте.
3. Батат натріть на тертці, додайте зелень, цибуля, сир, приправити сіллю, поперчіть.
4. Додайте яйця.
5. Додайте борошно.
6. Все добре перемішайте.
7. Посмажте оладки на розпеченій сковороді з маслом.
8. Для соусу з'єднайте сметану з зеленню і зеленою цибулею, посоліть і перемішайте.
9. Подавайте оладки з соусом. Смачного!