Рецепт Яйця в віденськи фото

Яйця в віденськи
(покроковий рецепт з фото)

Яйця
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Вагітним і годуючим
Для дітей , На швидку руку , На сніданок , Швидкий сніданок
Кількість порцій: 1
Час приготування: 10 хв.

Напевно, ні для кого не секрет, що яйця дуже корисні і навіть незамінні для організму людини. Пропоную приготувати на сніданок яйця по-віденськи - дуже смачно, поживно і здорово!

Опис приготування:

У яйцях міститься дуже багато поживних речовин і амінокислот, тому їх енергетична цінність досить велика. Саме з цієї причини сніданок з яєць - це найкращий сніданок, який тільки можна собі уявити! У зв'язку з цим пропоную Вам приготувати яйця по-віденськи з цього найпростішого рецептом. Яйця, приготовані таким способом, послужать не тільки відмінним сніданком, але і прекрасною закускою!

Отже, розповідаю, як приготувати яйця по-віденськи!


  • Яйця - 2 штуки
  • Вершкове масло - 10 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
яйця в віденськи - фото крок 1
1. У склянку або піалу кладемо 10 грам вершкового масла.
яйця в віденськи - фото крок 2
2. Далі варимо яйця. Кладемо в холодну воду і доводимо до кипіння. Варимо на сильному вогні приблизно 2 хвилини з моменту закипання.
яйця в віденськи - фото крок 3
3. Забиваємо зварені некруто яйця в стакан (або Піала) з маслом. Солимо і перчимо.
яйця в віденськи - фото крок 4
4. Яйця по-віденськи готові! Можна подавати до столу. Смачного!

Схожі рецепти