Яйця в віденськи
(покроковий рецепт з фото)
Напевно, ні для кого не секрет, що яйця дуже корисні і навіть незамінні для організму людини. Пропоную приготувати на сніданок яйця по-віденськи - дуже смачно, поживно і здорово!
У яйцях міститься дуже багато поживних речовин і амінокислот, тому їх енергетична цінність досить велика. Саме з цієї причини сніданок з яєць - це найкращий сніданок, який тільки можна собі уявити! У зв'язку з цим пропоную Вам приготувати яйця по-віденськи з цього найпростішого рецептом. Яйця, приготовані таким способом, послужать не тільки відмінним сніданком, але і прекрасною закускою!
Отже, розповідаю, як приготувати яйця по-віденськи!
- Яйця - 2 штуки
- Вершкове масло - 10 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. У склянку або піалу кладемо 10 грам вершкового масла.
2. Далі варимо яйця. Кладемо в холодну воду і доводимо до кипіння. Варимо на сильному вогні приблизно 2 хвилини з моменту закипання.
3. Забиваємо зварені некруто яйця в стакан (або Піала) з маслом. Солимо і перчимо.
4. Яйця по-віденськи готові! Можна подавати до столу. Смачного!