Рецепт Кабачки по-віденськи фото

Кабачки по-віденськи
(покроковий рецепт з фото)

Угорська кухня
Овочі, Картопля, Морква, Кабачок
Пісні страви
На обід, На вечерю

Хочу поділитися одним з найулюбленіших мною страв - кабачками по-віденськи. Це просте в приготуванні, корисне, смачне і дуже ситне блюдо. Рекомендую спробувати!

Кількість порцій: 5-7
  • Картопля - 10 штук
  • Кабачок - 1 штука
  • Морква - 2 штуки
  • Сир - 150 грам
  • Майонез - 1-2 Ст. Ложок
  • Крем - 2-3 Ст. Ложок
  • Часник - 2 зубчики
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - - За смаком
кабачки по-віденськи - фото крок 1
1. Почистити і натерти моркву.
кабачки по-віденськи - фото крок 2
2. Видавити часник в тарілку з морквою.
кабачки по-віденськи - фото крок 3
3. Додати майонез і добре перемішати.
кабачки по-віденськи - фото крок 4
4. Потім вимити кабачки, очистити і нарізати тонкими скибочками завтовшки 5мм.
кабачки по-віденськи - фото крок 5
5. Потім тонко нарізати картоплю (чим тонше нарізаний картопля, тим ніжніше і смачніше виходить страва).
кабачки по-віденськи - фото крок 6
6. Розігріти духовку до 200 градусів. Налити на деко рослинне масло і добре змастити пензликом.
кабачки по-віденськи - фото крок 7
7. На змащене деко укласти картоплю, посолити і змастити олією.
кабачки по-віденськи - фото крок 8
8. Зверху покласти скибочки кабачків якомога щільніше один до одного.
кабачки по-віденськи - фото крок 9
9. На кабачки викласти моркву.
кабачки по-віденськи - фото крок 10
10. Відправити в духовку приблизно на годину.
кабачки по-віденськи - фото крок 11
11. Потім змастити сметаною.
кабачки по-віденськи - фото крок 12
12. Посипати тертим сиром. І поставити в духовку, поки сир не розплавиться.
кабачки по-віденськи - фото крок 13
13. Кабачки по-віденськи готові! Смачного!

Схожі рецепти