Кабачки по-віденськи
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися одним з найулюбленіших мною страв - кабачками по-віденськи. Це просте в приготуванні, корисне, смачне і дуже ситне блюдо. Рекомендую спробувати!
Кількість порцій: 5-7
- Картопля - 10 штук
- Кабачок - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Сир - 150 грам
- Майонез - 1-2 Ст. Ложок
- Крем - 2-3 Ст. Ложок
- Часник - 2 зубчики
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - - За смаком
1. Почистити і натерти моркву.
2. Видавити часник в тарілку з морквою.
3. Додати майонез і добре перемішати.
4. Потім вимити кабачки, очистити і нарізати тонкими скибочками завтовшки 5мм.
5. Потім тонко нарізати картоплю (чим тонше нарізаний картопля, тим ніжніше і смачніше виходить страва).
6. Розігріти духовку до 200 градусів. Налити на деко рослинне масло і добре змастити пензликом.
7. На змащене деко укласти картоплю, посолити і змастити олією.
8. Зверху покласти скибочки кабачків якомога щільніше один до одного.
9. На кабачки викласти моркву.
10. Відправити в духовку приблизно на годину.
11. Потім змастити сметаною.
12. Посипати тертим сиром. І поставити в духовку, поки сир не розплавиться.
13. Кабачки по-віденськи готові! Смачного!