Рецепт Японський обід «Бентлі» фото

Японський обід «Бентлі»
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Капуста , Креветки , Морепродукти , Крупи , Огірок , Мал
На обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 25 хв.

Розповім рецепт традиційної японської кухні, як приготувати японський обід «бенто». Знадобляться традиційні інгредієнти - це рис і морепродукти. Смачне, ситне і корисне блюдо для всіх.

Опис приготування:

Такий обід - це відмінний варіант, він не тільки смачний, але і корисний. З морепродуктів можна використовувати креветки, мідії, а також морські коктейлі. Японці дуже люблять такий варіант обіду, адже можна їсти його, не відриваючись від роботи, а також на лавці, в парку на траві.

  • Мал - 90 грам
  • Вода - 150 мілілітрів
  • Яйця - 1 штука
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Креветки - 7 штук
  • Кріп - 1 штука
  • Часник - 1 часточка
  • Огірки - 1 штука
  • Капуста свіжа - 70 грам
  • Томати - 3 штуки
  • Kumkvat - 3 штуки
1
Промийте рис, потім відваріть його до готовності і відкиньте на друшляк.
2
Очистіть часник і наріжте його пластинками, викладіть часник на розігріту сковороду з оливковою олією.
3
Заздалегідь очистіть креветки або візьміть вже очищені, викладіть їх в часникове масло, обсмажте з кожного боку по 1 хвилині.
4
В іншій сковороді розігрійте оливкову олію і додайте яйце, обсмажуйте його, помішуючи лопаткою.
5
Викладіть до яйцю в сковороду відварений рис, перемішайте і додайте креветки.
6
Нашинкуйтекапусту, наріжте тонкими скибочками огірки, подрібніть зелень, перемішайте.
7
Упакуйте в одну клітинку бенто рис з креветками, в іншу частину викладіть салат. Поруч укладіть вимиті томати і кумкват. Смачного!

Схожі рецепти