Легкий обід
(покроковий рецепт з фото)
Я не уявляю корисне і смачне блюдо без овочів. Тут покажу вам, як приготувати легкий обід з риби і овочів. Це смачне і гарне блюдо нікого не залишить байдужим. Користь і простота.
Я рекомендую брати саме мускатну гарбуз, вона швидко готується і має приємний солодкуватий присмак. Це поєднання продуктів дуже корисне і не менш смачне. Порадуйте таким прекрасним легким обідом свою сім'ю або гостей, всі будуть вам вдячні.
- Філе лосося на шкірі - 4 штуки (приблизно по 150 г)
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Мед - 3 Ст. Ложки
- Сік лимонний - 3 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Імбир натертий - 0, 5 Ст. Ложки
- Гарбуз мускатний очищена - 400 грам
- Капуста брюссельська - 12-15 штук
- Сіль, перець, паприка - За смаком
- Насіння кунжуту - За смаком
- Соєвий соус - 1, 5 Ст. Ложки
1
Розігрійте духовку і нанесіть на деко тонкий шар масла.
2
Соєвий соус з'єднайте з медом, соком лимона і ложкою олії. Додайте тертий імбир, перемішайте. Викладіть в маринад рибу і залиште поки.
3
В окремому посуді з'єднайте порізану кубиками гарбуз, подрібнений часник, 2 ложки олії, порізану капусту, сіль, перець і паприку.
4
У центр дека покладіть рибу, а навколо розподіліть овочі в один шар і вилийте маринад. Випікайте 15 хвилин. Потім прикрасьте кунжутом і зеленню за бажанням. Подавайте гарячим.