Рецепт Маринована свинина в духовці на обід фото

Маринована свинина в духовці на обід
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина
Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід
Гарячі страви

Приготувати страву наближене до шашлику - просто! Навіть в домашніх умовах маринована свинина в духовці виходить м'якою і неймовірно соковитою. Маринад в даному випадку - томатний.

Томатний сік додає м'ясу велику ніжність і соковитість, а оцет робить його більш м'яким. Маринувати свинину можна по-різному, але в даному випадку - це томатний сік. Зверніть увагу на цей рецепт і ви не пошкодуєте!

  • Свинина - 900 грам
  • Томатний сік - 250 грам
  • Оцет - 40 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Сіль і приправи - За смаком
маринована свинина в духовці на обід - фото крок 1
1. Якщо у вас немає можливості відправитися на шашлики, то м'ясо можна приготувати і вдома. Безумовно, аромату серпанок від нього не буде, але по соковитості і м'якості свинина не поступиться. Отже, нарізаємо м'ясо.
маринована свинина в духовці на обід - фото крок 2
2. Додаємо столову ложку оцту, сіль і приправи. Я ще кладу гострий перець. Перемішуємо і даємо постояти близько 20 хвилин.
маринована свинина в духовці на обід - фото крок 3
3. Нарізаємо цибулю кільцями і відправляємо до м'яса. Сюди ж вливаємо томатний сік і все добре перемішуємо. Даємо постояти ще близько 20 хвилин.
маринована свинина в духовці на обід - фото крок 4
4. Тепер відправляємо м'ясо в мішок для запікання (рукав) в розігріту до 190 градусів духовку. Випікаємо близько півгодини при температурі 170 градусів.
маринована свинина в духовці на обід - фото крок 5
5. Ось така маринована свинина в духовці в домашніх умовах виходить в реальності. Навіть на фото видно, яка вона соковита і ніжна.

Схожі рецепти