Маринована свинина в духовці на обід
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати страву наближене до шашлику - просто! Навіть в домашніх умовах маринована свинина в духовці виходить м'якою і неймовірно соковитою. Маринад в даному випадку - томатний.
Томатний сік додає м'ясу велику ніжність і соковитість, а оцет робить його більш м'яким. Маринувати свинину можна по-різному, але в даному випадку - це томатний сік. Зверніть увагу на цей рецепт і ви не пошкодуєте!
- Свинина - 900 грам
- Томатний сік - 250 грам
- Оцет - 40 грам
- Цибуля - 1 штука
- Сіль і приправи - За смаком
1. Якщо у вас немає можливості відправитися на шашлики, то м'ясо можна приготувати і вдома. Безумовно, аромату серпанок від нього не буде, але по соковитості і м'якості свинина не поступиться. Отже, нарізаємо м'ясо.
2. Додаємо столову ложку оцту, сіль і приправи. Я ще кладу гострий перець. Перемішуємо і даємо постояти близько 20 хвилин.
3. Нарізаємо цибулю кільцями і відправляємо до м'яса. Сюди ж вливаємо томатний сік і все добре перемішуємо. Даємо постояти ще близько 20 хвилин.
4. Тепер відправляємо м'ясо в мішок для запікання (рукав) в розігріту до 190 градусів духовку. Випікаємо близько півгодини при температурі 170 градусів.
5. Ось така маринована свинина в духовці в домашніх умовах виходить в реальності. Навіть на фото видно, яка вона соковита і ніжна.