Скумбрія в духовці (смачний обід)
(покроковий рецепт з фото)
Скумбрія сама по собі смачна, але якщо додати до неї гриби, вийде неймовірне блюдо, яке стоїть подати на святковий стіл. Розповім, як приготувати скумбрію в духовці (смачний обід).
Не лякайтеся того, Запікати рибу на перший погляд складно, насправді це дуже просто і швидко, а виходить таке блюдо неймовірно смачним! Скумбрію необхідно буде фарширувати засмажкою з моркви з цибулею, а картопля і гриби використовувати більше як доповнення, ніж самостійне блюдо. Обов'язково візьміть лимон і сік лимона, вони не тільки зроблять рибу красивіше, але і додадуть їй особливий смак. Змастіть готову скумбрію маслом з часником для більшого аромату.
- Зелень - 100 грам
- Гриби - 150 грам
- Скумбрія - 1 штука
- Лимон - 1 штука
- Цибуля - 2 штуки
- Картопля - 4-5 штук
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Часник - 2 зубчики
1. Помийте скумбрію, розріжте рибу знизу, вийміть нутрощі і зябра, промийте і просушіть паперовими рушниками. Додати сіль, поперчіть і посипте рибу спеціями.
2. Відкладіть рибу і приготуйте засмажку: тонкими півкільцями наріжте цибулю, обсмажте його на розігрітій олії до м'якості. Натріть моркву на крупній тертці і додайте до м'якого цибулі. Приправити сіллю і Protus до polugotovnosti морквою.
3. Картопля наріжте тонкими кружечками. З половини лимона вичавити сік, а другу половину наріжте тонкими півкільцями. Фольгу складіть вдвічі, викладіть в неї рибу спинкою вниз і сформуйте рукав.
4. Нафаршіруйте скумбрію засмажкою, щільно утрамбовуючи. Викладіть лимон уздовж одного боку риби і знову викладіть зажарку. Дві ложки засмажкою покладіть туди, де були зябра. Збоку викладіть картоплю, лимон і гриби.
5. Злегка полийте лимонним соком. Посолити картопля. Маслом збризніть картопля і гриби. Надішліть фольгу з рибою на покритий фольгою деко в розігріту до 180 градусів духовці на 25 хвилин.
6. Приготуйте соус: рослинне масло змішайте з часником і рубаною зеленню. Полийте соусом блюдо. Смачного!