Італійський обід
(покроковий рецепт з фото)
Італійська кухня славиться різновидами пасти і піцою, однак це зовсім не єдині яскраві її представники. Розповідаю про рецепт, як приготувати італійський обід. Ви не пошкодуєте!
В обід прийнято їсти суп. Ця страва насичене різноманітними овочами. Суп ситний і густий, якщо поставити ложку, вона буде стояти. Подавайте його гарячим з кіркою білого хліба або сухариками. Використовуються традиційні італійські спеції, які надають страві неперевершений аромат.
- Фарш із яловичини - 450 грам
- Цибуля - 0, 5 штуки
- Морква - 4 штуки
- Стебло селери - 3 штуки
- Вода - 5 склянок
- М'ясний бульйон - 300 мілілітрів
- Консервовані томати - 400 грам
- Томатний соус - 400 мілілітрів
- Консервована квасоля - 400 грам
- Сіль, перець - За смаком
- Спеції - За смаком (сушена петрушка, базилік, орегано, часниковий порошок)
- Кукурудза - 1 Склянка
- Капуста - 1/4 штуки
1. Очистіть цибулю і наріжте його дрібно, обсмажте фарш з цибулею в каструлі до готовності. Тим часом очистіть і наріжте кружальцями моркву, селера. Додайте овочі до обсмаженого м'яса.
2. Надішліть каструлю на вогонь, додайте квасолю (злийте воду), консервовані томати (свіжі), томатний соус. Влийте воду і бульйон, а також посоліть і поперчіть, додайте всі спеції за смаком (приблизно по 1 чайній ложці кожної). Варіть суп після закипання 15 хвилин.
3. Через необхідний час додайте в каструлю свіжу кукурудзу, подрібнену капусту, перемішайте і варіть до готовності.
4. Суп подавайте відразу після приготування, він густий і дуже ситний.