Рецепт Лобода на обід фото

Лобода на обід
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Овочі, Зелень, Крупи, Лобода
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Салати

Салат з кіноа і овочами на вечерю - справжня знахідка для вегетаріанців. Цю крупу порівнюють з грудним молоком за властивостями, а ще вона незамінна для вегетаріанців і прихильників здорового харчування.

Ця, здавалося б на перший погляд, крупа кіноа для деяких вважається чимось екзотичним. Нічого подібного! Її давно готують на нашій кухні, і вона насправді є незамінним джерелом білка. Ось чому киноа так полюбили спортсмени і дієтологи, а також всі ті, хто не вживає тваринний білок і стежить за здоровим харчуванням. Вариться вона швидко, поки смажаться овочі, після чого змішується з овочами і подається до столу у вигляді теплого салату.

  • Лобода - 300 грам
  • Зелень - 20 грам
  • Кабачок - 1 штук
  • Цибуля - 1 штук
  • Болгарський перець - 1 штук
  • Помідор - 1 штук
  • Перець чилі - 1 штук
  • Часник - 2 зубчиків
  • Корінь імбиру - За смаком
  • Сік лимона - За смаком
  • Рослинна олія - 30 грам
  • Сіль і перець - За смаком
лобода на обід - фото крок 1
1. Перше, що потрібно зробити для цього блюда, - зварити киноа. Вариться крупа досить швидко і легко: в киплячу підсолену воду кидається киноа, після чого крупа вариться до готовності. Поки вариться крупа, можна приготувати овочі.
лобода на обід - фото крок 2
2. Нарізаємо кубиками кабачок, морква, болгарський перець і цибулю. Натираємо окремо корінь імбиру, а також подрібнюємо часник.
лобода на обід - фото крок 3
3. Спочатку обсмажуємо кабачок з часником і спеціями. Смажаться всі овочі на рослинному маслі.
лобода на обід - фото крок 4
4. Потім додаємо помідор, цибуля, перець, корінь імбиру і зелень. Обсмажуємо все овочі, постійно їх помішуючи.
лобода на обід - фото крок 5
5. Тим часом повністю звариться наша крупа. Відкидаємо її на друшляк, даємо стекти зайвої рідини. Змішуємо киноа з обсмаженими овочами.
лобода на обід - фото крок 6
От і все, лобода на вечерю майже! Цю страву можна сміливо їсти навіть увечері, не турбуючись про зайві калорії.

Схожі рецепти