Рецепт Лобода з авокадо фото

Лобода з авокадо
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Фрукти, Крупи, Авокадо, Лобода
Вегетаріанське харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Салати

Якщо ви любите легкі, оригінальні та апетитні страви, тоді обов'язково повторіть цей простий рецепт киноа з авокадо, овочами і дуже смачною заправкою на своїй кухні. Корисне може бути смачним!

Хочу розповісти вам, як приготувати кіноа з авокадо, помідорами, огірком і горішками. Салат виходить дуже легким, але при цьому досить ситним. Яскравий і апетитний, він точно припаде до смаку всім, хто його спробує. При бажанні доповнити блюдо можна відвареної або запеченої курячої грудкою, наприклад.

  • Лобода - 2 склянки
  • Помідор - 3 штуки
  • Огірок - 1 штука
  • Авокадо - 1 штука
  • Горіхи - 50-100 грам
  • Зелень - 1 За смаком (петрушка, кріп, м'ята)
  • Сіль - 1 За смаком
  • Перець - 1 За смаком
  • Базилік - 1 пучок
  • Майонез або сметана - 1 Чайна ложка
  • Сік лимона - 1 Ст. Ложка
  • Мед - 1 Чайна ложка
  • Оливкова олія - 2-3 Ст. Ложок
лобода з авокадо - фото крок 1
1. Насамперед необхідно відварити киноа. Для цього доведіть до кипіння 4 склянки води, підсолити трохи, всипте крупу.
лобода з авокадо - фото крок 2
2. На середньому вогні під кришкою відваріть киноа до готовності. Дуже важливо не перетримати її, щоб киноа з авокадо в домашніх умовах не було схожа на кашу.
лобода з авокадо - фото крок 3
3. Крупу викладіть в салатник, дайте їй охолонути. Тим часом вимийте і подрібніть помідори, огірок. Підсушіть на сковороді горішки. Очистіть авокадо, наріжте кубиками (пару скибочок можна залишити для подачі).
лобода з авокадо - фото крок 4
4. Викладіть в салатник овочі, авокадо, горіхи, подрібнену зелень. Все як слід перемішайте. Салат можна використовувати для прикраси перед подачею, а можна додати відразу. Посоліть і поперчіть все за смаком.
лобода з авокадо - фото крок 5
5. Для приготування заправки відправте в чашу блендера листя базиліка, сік лимона, майонез, мед і сіль. Збийте на середній швидкості до однорідності. Потім поступово додайте оливкову олію, щоб надати заправці потрібної консистенції.
Ось такий нескладний варіант, як приготувати кіноа з авокадо. Заправку можна відразу відправити в салат, а можна подавати її окремо.
лобода з авокадо - фото крок 6
6. Перед подачею викладіть на тарілку вимиту і обсушену зелень, а зверху - салат. Дуже апетитно і надзвичайно смачно. Смачного!

Схожі рецепти