Лобода з brиnzoy
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті Ви дізнаєтеся, як приготувати кіноа з бринзою. Блюдо дієтичне і дуже смачне. Готується досить просто і в короткий термін. Смачного!
Ця страва буде актуальним для будь-якого випадку. В якості святкового варіанту або звичайного сніданку. Корисне, насичене вітамінами і в міру калорійне. Нікого не залишить байдужим такий рецепт!
- Лобода - 1/4 склянки
- Помідори черрі - 6 штук
- Часник - 1 зубчик
- Петрушка - 1 зубчик
- Бринза - 50 грам
- Яйця перепелині - 2 штуки
Кіноа варимо по інструкції на упаковці. Викладаємо в мисочку. Яйця відварюємо круто. Помідори нарізаємо на четвертинки.
Нарізаємо петрушку досить дрібно. Часник дрібно ріжемо або видавлюємо через чеснокодавку. Змішуємо інгредієнти в мисці. Туди ж кришимо бринзу (можна прямо руками).
Все ретельно перемішуємо. Додаємо перець і сіль за смаком. Заправляємо блюдо оливковою олією.
Перед подачею в якості декору і доповнення до страви прикрашаємо перепелиними (або звичайними) яйцями, розрізаними навпіл. Смачного!