Сніданок з brиnzoy
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати закуску з бринзи мене спонукала сама бринза. Вона виявилася дуже солоною, і її хотілося чимось розбавити. Вийшло дуже смачно. У підсумку - легка закуска на кожен день.
Чудова закуска. Подати можна незвично, в китайських ложках для супу. Виходить дуже красиво і смачно. Якщо є червона ікра, то замість помідора можна використовувати її. Буде дуже здорово, святково і оригінально, відвертіше королівський.
- Яйця відварні - 5 штук
- Бринза - 100 грам
- Крем - 1 Ст. Ложка
- Гірчичний - 1 грам
- Помідор - 1 штука
- Зелень - За смаком
Відваріть курячі яйця круто. Остудіть їх. Очистіть і розріжте кожне яйце навпіл. Вийміть половинки жовтка. Помістіть в мисочку. Натріть на тертці бринзу.
До продуктів додайте сметану і гірчицю. Перемішайте.
Сіль і спеції я не додавала. Бринза у мене солона, а в гірчиці досить спецій.
Сіль і спеції я не додавала. Бринза у мене солона, а в гірчиці досить спецій.
Масу розітріть виделкою до однорідності. Після наповніть половинки яєчних білків отриманою масою.
Розкладіть наповнені половинки яєць на тарілку. Прикрасьте шматочком помідора і рубаним кропом. Подайте до столу.