Бенто сніданок
(покроковий рецепт з фото)
В Японії є 2 різновиди бенто упаковок: одноразові або багаторазові. Це один з найпростіших способів смачно і ситно перекусити в дорозі, на роботі. Розповім, як приготувати бенто сніданок.
Якщо не встигли поснідати вдома, зберіть коробочку бенто і візьміть з собою. Ви можете взяти будь-які інгредієнти, що є в холодильнику, розкласти їх в окремі секції і насолоджуватися дорогою на роботу. Можна зробити сніданок для дорослого або дитини.
- Хліб - 1-2 скибочок
- Мед - 0, 5 чайних ложки
- Молоко - 20 мілілітрів
- Яйця - 1 штука
- Сіль - 1 щіпка
- Сир - 1 скибочку
- Соус - За смаком
- Фрукти та ягоди - За смаком (ківі, банан, лохина, малина)
1
Очистіть фрукти від шкірки і наріжте їх шматочками, вимийте ягоди і викладіть їх на серветку або надішліть на сито.
2
Змішайте гарненько молоко з яйцями, дрібкою солі, медом.
3
Занурте хліб з двох сторін в кляр і обсмажте на розпеченій сковороді до рум'яної скоринки, наріжте його шматочками.
4
Упакуйте в бенто хліб, окремо фрукти і ягоди, додайте шматочок сиру і соус до смаку. Смачного!