Blinnaya сніданок «Пеньки»
(покроковий рецепт з фото)
Закуска з млинців з грибами у вигляді пенечков стане відмінним блюдом на Масницю. Готується просто і легко. Блюдо незвичайне і дуже смачне.
Закуска з млинців з печерицями та сиром виходить дуже смачною і оригінальною. Складного тут нічого немає, але повозитися доведеться. Блюдо парадне і досить вишукане. Тісто для млинців у мене на цей раз без яєць. Приготуйте для млинців "пенечке" і здивуєте гостей і близьких.
- Молоко - 250 мілілітрів
- Борошно - 100 грам
- Соняшникова олія - 3 Ст. Ложки (в тісто - 1 ст.Л., для начинки - 2 ст.Л.)
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Молоко - 300 мілілітрів (для соусу)
- Борошно - 1 Ст. Ложка (для соусу)
- Вершкове масло - 30 грам (для соусу)
- Сіль - За смаком (для соусу)
- Перець чорний мелений - За смаком (для соусу)
- Печериці - 250 грам
- Сир твердий - 50 грам
- Кріп - 10 грам
У миску налийте молоко, додайте цукор, сіль і борошно.
Ispekite 8-10 тонких млинців.
Наливати 2 столові ложки рафінованої соняшникової олії і обсмажуйте гриби, періодично перемішуючи 8-10 хвилин.
Увімкніть невеликий вогонь і розтопіть вершкове масло, перемішуючи його з борошном. Грудочок не повинно бути. Після влийте молоко і, постійно помішуючи, доведіть соус до консистенції крему. Посоліть і поперчіть за смаком. За бажанням можна додати тертий мускатний горіх.
На соус викладіть смажені гриби і нарізаний кріп.
А потім у вигляді равлика. Ось такі "корчі" з млинців вийшли.
На кожен "пенечек" викладіть столову ложку соусу бешамель.
Поставте в духовку на 5-7 хвилин, поки сир не розплавиться.