Яловичина, тушкована з оцтом
(покроковий рецепт з фото)
Ви любите не тільки смачні, ситні, але і пікантні страви? Тоді швидше вирушайте на кухню, адже я навчу вас, як приготувати яловичину, тушковану з оцтом і овочами. Приголомшливий рецепт!
Почати процес необхідно заздалегідь, мінімум за пару годин, а найкраще замаринувати м'ясо з овочами на ніч, щоб вони добре просочилися. Оцет тут абсолютно ненав'язливий, він надає приголомшливу нотку страви, але не перебиває при цьому смак м'яса. А ще мені подобається цей рецепт тим, що подавати до столу страву можна як з гарніром, так і без нього. Спробуйте повторити в домашніх умовах, вам точно сподобається.
- Яловичина - 1 кілограм
- Солодкий перець - 1 штука (великий)
- Помідори - 2-3 штук
- Цибулина - 1-2 штук
- Рослинна олія - 100 мілілітрів
- Оцет - 2 Ст. Ложки
- Сіль і спеції - За смаком (перець, орегано, зіра, майоран, koriandr, чилі)
1. М'ясо вимийте, обсушити, наріжте невеликими кубиками і викладіть в зручний для зберігання контейнер. Зверху викладіть подрібнену цибулю, нарізаний скибочками перець і помідори.
2. З'єднайте сіль і спеції, перемішайте і викладіть в контейнер. Влийте масло і оцет. Акуратно все перемішайте і приберіть в холодильник на кілька годин.
3. Коли м'ясо з овочами добре промаринувалося, викладіть все на розігріту сковороду.
4. І тушкуйте на середньому вогні до готовності (час залежить від м'яса, воно повинно стати м'яким).
Смачного!
Смачного!