Ялинка до новорічного столу
(покроковий рецепт з фото)
Ялинка до новорічного столу може бути не тільки красивим атрибутом свята, але і шикарною закускою, яка буде стояти в центрі столу. Таку ялинку можна зробити із зелених овочів або фруктів.
Ялинка до новорічного столу порадує не тільки очі, але і стане хорошим частуванням. Зробити її можна без особливих зусиль. Треба просто тонко порізати солоний або маринований огірок, наколоти кружечки на паличку, вставлену в яблуко. Наколювати кружечок огірка треба, роблячи дірочку в самому краю, щоб "гілки" svisali. Новорічні ялинки також можна зробити з ківі, зеленого болгарського перцю або свіжого огірка. Приємного апетиту і щасливого нового року!
- Яблуко зелене - 1/2 штуки
- Огірки солені (мариновані) - 4-5 штук
- Петрушка свіжа, пучок - 1 штука
1. Для основи розріжте зелене яблуко наполовину.
2. Поставте яблуко зрізом на тарілку і вставте кулінарну дерев'яну паличку. Такі продаються для запікання м'яса в духовці.
3. Солоний огірок поріжте навскіс, щоб пелюстки вийшли довгими. Потім починайте по колу нанизувати кружечки огірків на паличку.
4. Повинно виходити так, як показано на малюнку.
5. Кінчики огірка ми використовуємо для верхівки ялинки.
6. Під "ялинкою" покладіть петрушку або покришите білу кольорову капусту (як сніг).
7. За таким же принципом ялинку можна зробити з ківі і граната. Але вона більше підходить для солодкого столу.
8. А також - зі свіжого огірка і червоного болгарського перцю.