Картопля до святкового столу
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Якщо ви ще роздумуєте, який гарнір подати на свято, то придивіться до даного варіанту. Чудовий, на мій погляд, рецепт, який обов'язково варто взяти на замітку кожної господині.
Опис приготування:
Часто гарнір, яка не з'їдається відразу, після охолодження вже не так смачний і апетитний. Пропоную вам класний варіант, як приготувати картоплю до святкового столу, з яким ви назавжди забудете про цю проблему. Навіть холодним таку картоплю залишається приголомшливим. Спробуйте обов'язково, адже він чудово підійде як до м'яса, так і до риби.
- Картопля - 1 кілограм
- Вершкове масло - 50 грам
- Сіль - За смаком
1. Ще це блюдо добре тим, що початковий етап можна"пройти" заздалегідь. Вимийте картопля як слід, викладіть його в каструлю. Залийте водою.
2. Додайте за смаком сіль.
3. Після закипання варіть на середньому вогні до м'якості.
4. Коли картопля стане м'яким, охолодитися его (під холодною водою) і обсушити.
5. Очистіть від шкірки.
6. Якщо картопля великий, наріжте його на 2-3 частини.
7. Безпосередньо перед подачею розтопіть на сковороді вершкове масло. При бажанні можна додати часник.
8. Викладіть картоплю на сковороду, обсмажте його з усіх боків до рум'яної скоринки.
9. Краса, Чи не справедливість? Після того як картопля добре підсмажився, можете подавати його на святковий стіл.
Смачного!
Смачного!