Картопля до святкового столу
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви ще роздумуєте, який гарнір подати на свято, то придивіться до даного варіанту. Чудовий, на мій погляд, рецепт, який обов'язково варто взяти на замітку кожної господині.
Часто гарнір, яка не з'їдається відразу, після охолодження вже не так смачний і апетитний. Пропоную вам класний варіант, як приготувати картоплю до святкового столу, з яким ви назавжди забудете про цю проблему. Навіть холодним таку картоплю залишається приголомшливим. Спробуйте обов'язково, адже він чудово підійде як до м'яса, так і до риби.
- Картопля - 1 кілограм
- Вершкове масло - 50 грам
- Сіль - За смаком
1. Ще це блюдо добре тим, що початковий етап можна "пройти" заздалегідь. Вимийте картопля як слід, викладіть його в каструлю. Залийте водою.
2. Додайте за смаком сіль.
3. Після закипання варіть на середньому вогні до м'якості.
4. Коли картопля стане м'яким, охолодитися его (під холодною водою) і обсушити.
5. Очистіть від шкірки.
6. Якщо картопля великий, наріжте його на 2-3 частини.
7. Безпосередньо перед подачею розтопіть на сковороді вершкове масло. При бажанні можна додати часник.
8. Викладіть картоплю на сковороду, обсмажте його з усіх боків до рум'яної скоринки.
9. Краса, Чи не справедливість? Після того як картопля добре підсмажився, можете подавати його на святковий стіл.
Смачного!
Смачного!