Вершковий паштет з лосося з зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Хочете приготувати до свята ніжний паштет з червоної риби? Немає нічого простіше! Пропоную приготувати його неймовірно смачним і ніжним. Готується паштет легко, обов'язково спробуйте!
У вас є невеликий шматочок червоної риби, а наближається свято і ви хотіли б приготувати страву, якого вистачило б на всіх гостей? Немає проблем - готуватимемо паштет! Прочитавши рецепт і переглянувши фото, ви дізнаєтеся як приготувати вершковий паштет з лосося з зеленню, який підкорить вас простотою приготування ну і, звичайно ж, своїм ніжним смаком! Якщо вам потрібен паштет однорідної консистенції - подрібніть копченого лосося разом з іншими інгредієнтами в блендері. З хлібом, grenkami і krekerami - дуже смачно!
- Філе лосося - 250 грам (без шкіри)
- Лосось копчений - 100 грам
- Вершки - 200 мілілітрів (не менше 30% жирності)
- Лимон - 1 штука
- Сіль - 1/4 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 1/4 чайних ложки
- Зелень кропу і петрушки - 30 грам
- Імбир свіжий - 1 скибочку(1 см)
Філе лосося без шкіри нарізаємо на шматочки і викладаємо в чашу блендера. Додаємо вершки, натертий на дрібній тертці імбир, сіль і перець. Перетворюємо рибу в однорідну гладку масу. Зелень дрібно нарізаємо, знімемо цедру з лимона і видавив чайну ложку соку. Додамо до паштетною масі і перемішаємо.
Тонкими скибочками нарізаємо копчений лосось. Форму для випічки паштету (10*20 см) застилає пергаментом і викладаємо половину паштетною маси, а потім скибочки копченого лосося.
Накриваємо начинку залишилася паштетною масою, разравниваем. Ставимо форму з паштетом в більшу форму, заповнену гарячою водою. Накриваємо кришкою або фольгою.
І запікаємо в духовці при температурі 180 градусів близько 35 хвилин. Остиглий паштет виймаємо з форми і ставимо в холодильник години на 2. Потім прикрашаємо і подаємо до столу.
Ось такий він виходить в розрізі. Смачного!