Рецепт Вершковий соус для лосося фото

Вершковий соус для лосося
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі , Молочні продукти , Вершки , Вершкове масло , Часник , Цибуля
Вегетаріанське харчування
На швидку руку
Соуси , До риби
Кількість порцій: 4
Час приготування: 15 хв.

Легкий, смачний і оксамитовий вершковий соус підходить до багатьох страв, а особливо гарний він з червоною рибою. Ніжний соус жодним чином не перебиває чудовий смак риби, а лише підкреслює його.

Опис приготування:

Хочете дізнатися, як приготувати смачний і ніжний вершковий соус для лосося? Немає нічого простіше, повірте. Рецепт приготування, з яким я вас познайомлю, дуже легкий і простий. Якщо вам не подобаються шматочки цибулі в соусі, соус можна перебити блендером до однорідності.

  • Вершки 33% - 250-300 мілілітрів
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Перець чорний мелений - 2 щіпки
  • Мартіні - 50 мілілітрів
вершковий соус для лосося - фото крок 1
Очистимо цибулю і часник. Лук наріжемо дрібними кубиками, часник подрібнити в чеснокодавку.
вершковий соус для лосося - фото крок 2
Розігріваємо сковороду з вершковим маслом і обсмажуємо цибулю з меленим чорним перцем до легкої золотистої.
вершковий соус для лосося - фото крок 3
Додамо часник і мартіні. Продовжуємо готувати буквально хвилину.
вершковий соус для лосося - фото крок 4
Додаємо вершки, перемішуємо.
вершковий соус для лосося - фото крок 5
І даємо соусу покипіти до загустіння, хвилини 3-4.
вершковий соус для лосося - фото крок 6
І подаємо рибу з смачним соусом.

Схожі рецепти