Вершковий соус для лосося
(покроковий рецепт з фото)
Легкий, смачний і оксамитовий вершковий соус підходить до багатьох страв, а особливо гарний він з червоною рибою. Ніжний соус жодним чином не перебиває чудовий смак риби, а лише підкреслює його.
Хочете дізнатися, як приготувати смачний і ніжний вершковий соус для лосося? Немає нічого простіше, повірте. Рецепт приготування, з яким я вас познайомлю, дуже легкий і простий. Якщо вам не подобаються шматочки цибулі в соусі, соус можна перебити блендером до однорідності.
- Вершки 33% - 250-300 мілілітрів
- Вершкове масло - 50 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 2-3 зубчиків
- Перець чорний мелений - 2 щіпки
- Мартіні - 50 мілілітрів
Очистимо цибулю і часник. Лук наріжемо дрібними кубиками, часник подрібнити в чеснокодавку.
Розігріваємо сковороду з вершковим маслом і обсмажуємо цибулю з меленим чорним перцем до легкої золотистої.
Додамо часник і мартіні. Продовжуємо готувати буквально хвилину.
Додаємо вершки, перемішуємо.
І даємо соусу покипіти до загустіння, хвилини 3-4.
І подаємо рибу з смачним соусом.