Вершковий соус для котлет
(покроковий рецепт з фото)
Котлети - це завжди ситно і смачно, а якщо їх ще полити соусом, то це в два рази смачніше. Я відразу згадую підливу з шкільних їдальнях для гарячого. Спробуємо зробити щось подібне!
Тільки у нас все буде гаразд вишуканіше. Адже я описала, як приготувати вершковий соус для котлет з печерицями. Таку заправку можна подати і до інших страв. Але з даними гарячим вона поєднується дуже добре. Котлетки стають м'якими і просто тануть у вершковому смаку. Раджу спробувати всім!
- Вершки 10% - 250 мілілітрів
- Печериці - 200 грам
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Лук почистіть і подрібніть. Гриби помийте і наріжте довільно (краще невеликими шматочками). Обсмажте інгредієнти разом без масла до випаровування рідини з печериць.
Вершки вилийте в глибоку ємність і добре перемішайте з борошном.
Влийте вершки до цибулі з грибами. Посоліть все і поперчіть. Гасіть на невеликому вогні 5-7 хвилин, помішуючи. Соус готовий!