Рецепт Вершковий соус для котлет фото

Вершковий соус для котлет
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Молочні продукти, Вершки, Гриби, Печериці
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Соуси, Грибний соус

Котлети - це завжди ситно і смачно, а якщо їх ще полити соусом, то це в два рази смачніше. Я відразу згадую підливу з шкільних їдальнях для гарячого. Спробуємо зробити щось подібне!

Тільки у нас все буде гаразд вишуканіше. Адже я описала, як приготувати вершковий соус для котлет з печерицями. Таку заправку можна подати і до інших страв. Але з даними гарячим вона поєднується дуже добре. Котлетки стають м'якими і просто тануть у вершковому смаку. Раджу спробувати всім!

  • Вершки 10% - 250 мілілітрів
  • Печериці - 200 грам
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
вершковий соус для котлет - фото крок 1
Лук почистіть і подрібніть. Гриби помийте і наріжте довільно (краще невеликими шматочками). Обсмажте інгредієнти разом без масла до випаровування рідини з печериць.
вершковий соус для котлет - фото крок 2
Вершки вилийте в глибоку ємність і добре перемішайте з борошном.
вершковий соус для котлет - фото крок 3
Влийте вершки до цибулі з грибами. Посоліть все і поперчіть. Гасіть на невеликому вогні 5-7 хвилин, помішуючи. Соус готовий!

Схожі рецепти