Паштет з молочка лосося
(покроковий рецепт з фото)
Паштет з молочка лосося - бюджетне блюдо, швидке і просте в приготуванні. Молочко треба відварити і остудити, а потім збити блендером з іншими складовими паштету. Спробуйте приготувати вдома.
Паштет з молочка лосося готується в два рахунки, він виходить насиченим і не дуже жирним. Спробуйте приготувати такий паштет в домашніх умовах.
Як приготувати паштет з молочка лосося?
1. Молочко промийте під проточною водою. Викладіть в каструлю, залийте водою, посолити і довести до кипіння. Потім вогонь понизьте. Молочко в воді повинні несильно кипіти. Варіть молочко до готовності, на це піде приблизно 10 хвилин.
2. Готові молочко виберіть з води, воду злийте. Залиште до охолодження.
3. Остигнули молочко лосося викладіть в чашу блендера або в миску. Збийте молочко до однорідної маси.
4. Додайте майонез і перемішайте.
Паштет з молочка лосося готовий!
Залишилося тільки остудити його і подати з хлібом, тостами або сухариками з білого хліба.
- Молочко лосося - 100 грам
- Сіль - За смаком
- Майонез - За смаком
Як приготувати паштет з молочка лосося?
1. Молочко промийте під проточною водою. Викладіть в каструлю, залийте водою, посолити і довести до кипіння. Потім вогонь понизьте. Молочко в воді повинні несильно кипіти. Варіть молочко до готовності, на це піде приблизно 10 хвилин.
2. Готові молочко виберіть з води, воду злийте. Залиште до охолодження.
3. Остигнули молочко лосося викладіть в чашу блендера або в миску. Збийте молочко до однорідної маси.
4. Додайте майонез і перемішайте.
Паштет з молочка лосося готовий!
Залишилося тільки остудити його і подати з хлібом, тостами або сухариками з білого хліба.