Рецепт Паштет з молочка лосося фото

Паштет з молочка лосося
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
Риба та морепродукти , Сьомга
Пісні страви , Веганські страви
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл , На сніданок
Паштети
Кількість порцій: 3-5
Час приготування: 30 хв.

Паштет з молочка лосося - бюджетне блюдо, швидке і просте в приготуванні. Молочко треба відварити і остудити, а потім збити блендером з іншими складовими паштету. Спробуйте приготувати вдома.

Опис приготування:

Паштет з молочка лосося готується в два рахунки, він виходить насиченим і не дуже жирним. Спробуйте приготувати такий паштет в домашніх умовах.

Як приготувати паштет з молочка лосося?

1. Молочко промийте під проточною водою. Викладіть в каструлю, залийте водою, посолити і довести до кипіння. Потім вогонь понизьте. Молочко в воді повинні несильно кипіти. Варіть молочко до готовності, на це піде приблизно 10 хвилин.

2. Готові молочко виберіть з води, воду злийте. Залиште до охолодження.

3. Остигнули молочко лосося викладіть в чашу блендера або в миску. Збийте молочко до однорідної маси.

4. Додайте майонез і перемішайте.

Паштет з молочка лосося готовий!

Залишилося тільки остудити його і подати з хлібом, тостами або сухариками з білого хліба.

  • Молочко лосося - 100 грам
  • Сіль - За смаком
  • Майонез - За смаком
Паштет з молочка лосося готується в два рахунки, він виходить насиченим і не дуже жирним. Спробуйте приготувати такий паштет в домашніх умовах.

Як приготувати паштет з молочка лосося?

1. Молочко промийте під проточною водою. Викладіть в каструлю, залийте водою, посолити і довести до кипіння. Потім вогонь понизьте. Молочко в воді повинні несильно кипіти. Варіть молочко до готовності, на це піде приблизно 10 хвилин.

2. Готові молочко виберіть з води, воду злийте. Залиште до охолодження.

3. Остигнули молочко лосося викладіть в чашу блендера або в миску. Збийте молочко до однорідної маси.

4. Додайте майонез і перемішайте.

Паштет з молочка лосося готовий!

Залишилося тільки остудити його і подати з хлібом, тостами або сухариками з білого хліба.

Схожі рецепти