Філе лосося на решітці
(покроковий рецепт з фото)
Філе лосося на решітці готується з кленовим сиропом і соєвим соусом, тому риба виходить ніби в упаковці з ароматної скоринки. Лосось готується швидко і виходить відмінного смаку і аромату.
Цей рецепт філе лосося на решітці хороший для тих, хто сидить на дієті і вже втомився від дуже корисного лосося. Маринад і глазур з соєвого соусу і кленового сиропу додадуть філе лосося на решітці новий смак і аромат! А значить, дієту можна продовжувати без праці! Кленовий сироп не водиться в наших краях, але його легко можна замінити рідким медом, тільки взяти трохи поменше. Можете спокійно керуватися своїм смаком. Це ж кулінарія, тут можна все! Або майже все! Успіхів і приємного апетиту!
- Лосось філе - 225 грам
- Соєвий соус - 1/3 склянки (маринад )
- Кленовий сироп - 1/3 склянки (маринад)
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки( глазур)
- Кленовий сироп - 1/4 склянки( глазур)
Підготувати лосось.
Змішати соус соєвий і кленовий сироп.
Лосось помістіть в форму і полийте соусом. Поставте в холодильник маринуватися.
На плиті зваріть глазур з 2 ст. Ложок соєвого соусу і 1/4 склянки кленового сиропу.
Лосось поперчіть.
Шматочки риби обсмажте по три хвилини з кожного боку.
Рибу помажте сиропом і печіть ще кілька хвилин з кожного боку.
Зменшіть вогонь і ще змащуйте шматочки лосося сиропом. Повинна вийти глазурная скоринка.
Смачного!