Рецепт Філе лосося на-Бретон фото

Філе лосося на-Бретон
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Лосось, Риба та морепродукти
Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Бретань - французька провінція на узбережжі океану. Її кухня багата різноманітністю страв з морепродуктів. Я розповім вам, як приготувати філе лосося по-Бретонська - ніжне, під вершкової скоринкою.

Філе лосося маринується в лимонному соці, потім поливається білим вином і запікається на овочевій подушці під вершково-сирним соусом. Риба просочується ароматами цитруса, овочів і хорошого вина. При цьому вона залишається ніжною і соковитою. Таке блюдо не займе у вас багато часу і праці. Приємних вам клопоту на кухні!

  • Лосось - 400 грам (філе)
  • Сік лимонний - 1 Ст. Ложка
  • Сир сирний - 125 грам
  • Luk-salotų - 2 штуки
  • Селера - 1/2 штуки (стебло)
  • Вино біле - 100 мілілітрів (п / сухе)
  • Вершки - 100 мілілітрів
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Борошно - 1/4 склянки
  • Перець білий - За смаком
  • Сіль - За смаком
філе лосося на-Бретон - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти. Філе розрізати на рівні частини по 200 г. Овочі вимийте. Лук-шалот очистіть, у селери видаліть щільну плівку.
філе лосося на-Бретон - фото крок 2
Філе лосося обсушити паперовими рушниками, полийте лимонним соком. Накрийте харчової плівкою, відставте на 15 хвилин. Овочі наріжте тонкими скибочками.
філе лосося на-Бретон - фото крок 3
Нарізані овочі розкладіть на дно форми для запікання. Філе промокніть паперовим рушником, обваляйте в борошні, струсіть надлишки і розмістіть на овочевій подушці. Полийте білим вином, поперчіть і посоліть за смаком. Накрийте форму фольгою.
філе лосося на-Бретон - фото крок 4
Поставте запікатися в духовку при 180 °C на 20 хвилин. Для соусу з'єднайте вершки і сирний сир. Потім змастіть соусом філе риби. Поставте запікатися ще на 15 хвилин без фольги.
філе лосося на-Бретон - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти