Філе лосося в бальзамічний глазурі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви ще не пробували філе лосося в бальзамічний глазурі, рекомендую спробувати це блюдо. Готується дуже просто, а результат приголомшливий. Ділюся рецептом!
Якщо вам набридли традиційні способи готування лосося, посмажте його в бальзамічний глазурі. Виходить незвично і дуже смачно. Як приготувати такий лосось, детально розказано в покрокової інструкції до рецептом.
- Філе лосося - 4 штуки
- Бальзамічний оцет - 60 мілілітрів
- Вода - 2 Ст. Ложки
- Соус "табаско" - 1 Чайна ложка
- Чорний перець - 1 щіпка
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Цукор тростинний - 1 Ст. Ложка (коричневий)
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
Приготуйте інгредієнти.
Змішайте бальзамічний оцет, коричневий цукор, соус "табаско", лимонний сік і воду.
Лосось промийте, просушіть паперовим рушником.
Поперчіть лосось.
На розігріту сковороду налийте олію і обсмажте лосось з одного боку.
Перед тим, як перевернути лосось, полийте його сумішшю з бальзамічним оцтом.
Перекладіть обсмажені шматочки риби на тарілку.
Влийте залишки суміші бальзамічного оцту в сковороду, на якій смажилася риба.
Випарюйте рідина, поки бальзамічний оцет не загусне.
Полийте теплою бальзамічний глазур'ю шматочки обсмаженої риби.
Подавайте рибу з будь-яким гарніром, наприклад, з відвареним, а потім подпеченний картоплею "в мундирі", политим оливковою олією, посипаною крупною морською сіллю і розмарином. Вийде дуже незвично і смачно!