Рецепт Філе лосося в бальзамічний глазурі фото

Філе лосося в бальзамічний глазурі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Лосось , Риба та морепродукти , Бальзамічний оцет
Дієтичне харчування , Для діабетиків
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Якщо ви ще не пробували філе лосося в бальзамічний глазурі, рекомендую спробувати це блюдо. Готується дуже просто, а результат приголомшливий. Ділюся рецептом!

Опис приготування:

Якщо вам набридли традиційні способи готування лосося, посмажте його в бальзамічний глазурі. Виходить незвично і дуже смачно. Як приготувати такий лосось, детально розказано в покрокової інструкції до рецептом.

  • Філе лосося - 4 штуки
  • Бальзамічний оцет - 60 мілілітрів
  • Вода - 2 Ст. Ложки
  • Соус"Табаско" - 1 Чайна ложка
  • Чорний перець - 1 щіпка
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Цукор тростинний - 1 Ст. Ложка (коричневий)
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
філе лосося в бальзамічний глазурі - фото крок 1
Приготуйте інгредієнти.
філе лосося в бальзамічний глазурі - фото крок 2
Змішайте бальзамічний оцет, коричневий цукор, соус"Табаско" , лимонний сік і воду.
філе лосося в бальзамічний глазурі - фото крок 3
Лосось промийте, просушіть паперовим рушником.
філе лосося в бальзамічний глазурі - фото крок 4
Поперчіть лосось.
філе лосося в бальзамічний глазурі - фото крок 5
На розігріту сковороду налийте олію і обсмажте лосось з одного боку.
філе лосося в бальзамічний глазурі - фото крок 6
Перед тим, як перевернути лосось, полийте його сумішшю з бальзамічним оцтом.
філе лосося в бальзамічний глазурі - фото крок 7
Перекладіть обсмажені шматочки риби на тарілку.
філе лосося в бальзамічний глазурі - фото крок 8
Влийте залишки суміші бальзамічного оцту в сковороду, на якій смажилася риба.
філе лосося в бальзамічний глазурі - фото крок 9
Випарюйте рідина, поки бальзамічний оцет не загусне.
філе лосося в бальзамічний глазурі - фото крок 10
Полийте теплою бальзамічний глазур'ю шматочки обсмаженої риби.
філе лосося в бальзамічний глазурі - фото крок 11
Подавайте рибу з будь-яким гарніром, наприклад, з відвареним, а потім подпеченний картоплею"в мундирі" , политим оливковою олією, посипаною крупною морською сіллю і розмарином. Вийде дуже незвично і смачно!

Схожі рецепти