Філе лосося в глазурі
(покроковий рецепт з фото)
Філе лосося в глазурі просто не може бути несмачним, так як лосось - вже смачно! А глазур надає пікантності і дозволяє залишитися рибі соковитою. Дуже просто і дуже смачно, а головне швидко!
Філе лосося в глазурі рекомендується випікати так: духовку разом з листом розігріти до 250 градусів, потім викласти рибу на гарячий деко і знову повернути його в піч. Але температуру переставити на 130-140 градусів і запікати сім хвилин. Час випікання може залежати від товщини риби. Але в будь-якому випадку готується вона швидко, інакше вийде дуже сухою. Готову рибу полийте лимонним соком перед подачею. Успіхів і приємного апетиту!
- Лосось - 1200 грам
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
- Коричневий цукор - 2 Ст. Ложки
- Дижонская гірчиця - 1 Ст. Ложка
- Лимон - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
Підготуйте продукти.
Змішайте гірчицю, соус, перець.
Добре розмішайте.
Змастіть рибу соусом, приправити сіллю.
Викласти рибу на розігрітий в духовці деко і запікати 7 хвилин при 140 градусах.
Смачного!