Рецепт Філе лосося в глазурі фото

Філе лосося в глазурі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Лосось, Риба та морепродукти
Дієтичне харчування, Для діабетиків
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Філе лосося в глазурі просто не може бути несмачним, так як лосось - вже смачно! А глазур надає пікантності і дозволяє залишитися рибі соковитою. Дуже просто і дуже смачно, а головне швидко!

Філе лосося в глазурі рекомендується випікати так: духовку разом з листом розігріти до 250 градусів, потім викласти рибу на гарячий деко і знову повернути його в піч. Але температуру переставити на 130-140 градусів і запікати сім хвилин. Час випікання може залежати від товщини риби. Але в будь-якому випадку готується вона швидко, інакше вийде дуже сухою. Готову рибу полийте лимонним соком перед подачею. Успіхів і приємного апетиту!

  • Лосось - 1200 грам
  • Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
  • Коричневий цукор - 2 Ст. Ложки
  • Дижонская гірчиця - 1 Ст. Ложка
  • Лимон - 1 штука
  • Сіль, перець - За смаком
філе лосося в глазурі - фото крок 1
Підготуйте продукти.
філе лосося в глазурі - фото крок 2
Змішайте гірчицю, соус, перець.
філе лосося в глазурі - фото крок 3
Добре розмішайте.
філе лосося в глазурі - фото крок 4
Змастіть рибу соусом, приправити сіллю.
філе лосося в глазурі - фото крок 5
Викласти рибу на розігрітий в духовці деко і запікати 7 хвилин при 140 градусах.
філе лосося в глазурі - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти