Філе лосося в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Вперше я спробувала філе лосося в духовці у сестри. Ми повернулися після довгої прогулянки дуже голодні, і мені здавалося, що вечері доведеться чекати годину. Але виявилося, що філе лосося готується швидко.
Філе лосося в духовці добре поєднується з рисом або свіжими овочами. Я подаю с салатами. Якщо у вас мало часу, щоб приготувати обід або вечерю, обов'язково зробіть філе лосося в духовці. Взагалі, корисно в морозильній камері тримати запаси продуктів, які готують легко і швидко, виходять смачними і ситними. Бажаю вам приємного апетиту!
- Філе лосося - 300 грам
- Лимон - 0, 5 штуки (нам буде потрібно сік.)
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Сушений кріп - 1-2 чайних ложок
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Свіжа зелень - За смаком
Увімкніть духовку на 250 градусів, нехай розігрівається. Підготуйте всі інгредієнти. Видавіть з лимона сік.
Зніміть з філе лосося шкірку, якщо вона залишилася.
Змастіть філе лосося оливковою олією. Додати сіль, поперчіть за смаком, посипте сушеним кропом. Зменшіть в духовці вогонь до 180 градусів і запікайте лосось 15-20 хвилин. Перед подачею полийте його лимонним соком і прикрасьте свіжою зеленню.