Куряче філе на решітці
(покроковий рецепт з фото)
Куряче філе на решітці, виготовлене за моїм рецептом, вам дуже сподобається! це - шикарне блюдо для вечірки. Таке філе підходить і для приготування салату, і як самостійне блюдо.
Щоб куряче філе на решітці вийшло ніжним, можна на три години (але не більше шести) занурити її в сольовий розчин. Зручно використовувати для цього целофановий мішок. Покладіть в мішок грудки і налийте воду з сіллю, зав'яжіть і залишіть у холодильнику на три години. Потім промийте водою і обсушити. Посипте спеціями і запікайте! Будьте обережні з перцем, він просить багато пива! Успіхів і приємного апетиту!
- Грудки - 700 грам
- Каенского перець - 1/2 чайних ложки
- Koriandr - 1 Чайна ложка
- Обкладинка - 1/2 чайних ложки
- Сіль - 1 Ст. Ложка
Грудки порізати і залити водою з сіллю. Залишити на три години. Потім промити і обсушити.
Грудки посипати коріандром, а потім корицею і перцем.
Запекти на грилі до готовності.
Подайте грудки з овочами.