Карась на решітці
(покроковий рецепт з фото)
Карась на решітці - чудова літня їжа, особливо якщо поруч є водойма з карасями. Але якщо це не так, то карася може зловити ваш друг! Тоді обов'язково запечіть рибу на решітці!
Найцікавіше в цьому рецепті - соус, під яким подається карась запечений на решітці. Думаю цей соус здивує всіх! Зробіть його разок, щоб вирішити подобається він вам чи ні. До речі, його можна розвести водою з оцтом або додати більше лимонного соку. Пам'ятайте, що риба і лимон відмінно поєднуються. Тому, коли ви подаєте рибу або морепродукти на столі завжди повинні бути лимони. Карась на решітці хороший, але можна його замінити і будь-який інший рибою. Успіхів і приємного апетиту!
- Карась - 5 штук
- Сіль, перець - За смаком
- Оливкова олія - За смаком
- Петрушка нарізування - 1 Склянка (соус)
- Часник - 1 зубчик (соус)
- М'ята нарізування - 1/4 склянки( соус)
- Масло оливкове - 1/4 склянки (соус)
- Сік лимона - 1 штука (соус)
- Зелена цибуля - 1 штука (соус)
- Лимон - 1-2 штук
Рибу почистити.
Рибу натерти сіллю, всередину закласти часточки лимона.
Приготувати вугілля і укласти рибу на решітку.
У блендері приготуйте соус.
Рибу смажте до золотистого кольору з кожного боку.
Подайте рибу з соусом.