Рецепт Карась на решітці фото

Карась на решітці
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня
Риба та морепродукти , Карась
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На природу
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 30 хв.

Карась на решітці - чудова літня їжа, особливо якщо поруч є водойма з карасями. Але якщо це не так, то карася може зловити ваш друг! Тоді обов'язково запечіть рибу на решітці!

Опис приготування:

Найцікавіше в цьому рецепті - соус, під яким подається карась запечений на решітці. Думаю цей соус здивує всіх! Зробіть його разок, щоб вирішити подобається він вам чи ні. До речі, його можна розвести водою з оцтом або додати більше лимонного соку. Пам'ятайте, що риба і лимон відмінно поєднуються. Тому, коли ви подаєте рибу або морепродукти на столі завжди повинні бути лимони. Карась на решітці хороший, але можна його замінити і будь-який інший рибою. Успіхів і приємного апетиту!

  • Карась - 5 штук
  • Сіль, перець - За смаком
  • Оливкова олія - За смаком
  • Петрушка нарізування - 1 Склянка (соус)
  • Часник - 1 зубчик (соус)
  • М'ята нарізування - 1/4 склянки( соус)
  • Масло оливкове - 1/4 склянки (соус)
  • Сік лимона - 1 штука (соус)
  • Зелена цибуля - 1 штука (соус)
  • Лимон - 1-2 штук
карась на решітці - фото крок 1
Рибу почистити.
карась на решітці - фото крок 2
Рибу натерти сіллю, всередину закласти часточки лимона.
карась на решітці - фото крок 3
Приготувати вугілля і укласти рибу на решітку.
карась на решітці - фото крок 4
У блендері приготуйте соус.
карась на решітці - фото крок 5
Рибу смажте до золотистого кольору з кожного боку.
карась на решітці - фото крок 6
Подайте рибу з соусом.

Схожі рецепти