Рецепт Курка на решітці гриль фото

Курка на решітці гриль
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Птах, Курка
Низькокалорійні, ПП рецепти, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На природу
Гарячі страви

Якщо вам не хочеться ділити курку на частини, щоб підсмажити - смажте цілком! На грилі вона дуже добре прожарівается і виходить смачною; )

Курка на решітки гриль готується не довго. Для 45 хвилин ви встигнете зробити салат і накрити на стіл. Можете зробити курочку вашим коронною стравою на дачі, або ж готувати її в поході. Її не треба маринувати за ніч, досить посипати спеціями і змастити давленим часником. Виходить дуже смачно!

  • Курка - 1 штука (можете вибрати будь-якої величини.)
  • Чебрець - 3 штуки (свіжі гілочки. Але якщо у вас немає їх під рукою, візьміть пів чайної ложки сухого чебрецю.)
  • Часник - 6-8 зубчиків
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
курка на решітці гриль - фото крок 1
Приготуйте все інгредієнти.
курка на решітці гриль - фото крок 2
Видавіть часник. Повапните курочку. Посипте її спеціями. (якщо чебрець свіжий, дрібно порубати його.)
курка на решітці гриль - фото крок 3
Викладіть курку на розпечений гриль.
курка на решітці гриль - фото крок 4
Смажиться вона протягом 45 хвилин, перевертайте з одного боку на іншу.
курка на решітці гриль - фото крок 5
Ваша курка готова. Смачного!

Схожі рецепти