Курка на решітці гриль
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам не хочеться ділити курку на частини, щоб підсмажити - смажте цілком! На грилі вона дуже добре прожарівается і виходить смачною; )
Курка на решітки гриль готується не довго. Для 45 хвилин ви встигнете зробити салат і накрити на стіл. Можете зробити курочку вашим коронною стравою на дачі, або ж готувати її в поході. Її не треба маринувати за ніч, досить посипати спеціями і змастити давленим часником. Виходить дуже смачно!
- Курка - 1 штука (можете вибрати будь-якої величини.)
- Чебрець - 3 штуки (свіжі гілочки. Але якщо у вас немає їх під рукою, візьміть пів чайної ложки сухого чебрецю.)
- Часник - 6-8 зубчиків
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Приготуйте все інгредієнти.
Видавіть часник. Повапните курочку. Посипте її спеціями. (якщо чебрець свіжий, дрібно порубати його.)
Викладіть курку на розпечений гриль.
Смажиться вона протягом 45 хвилин, перевертайте з одного боку на іншу.
Ваша курка готова. Смачного!