Риба гриль на решітці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Вишукане блюдо для дачного пікніка - риба гриль на решітці. Я обов'язково щедро поливаю рибу лимонним соком, виходить просто чудово! Не пам'ятаю людини, якому б не сподобалася риба!
Опис приготування:
Риба гриль на решітці готується елементарно, головне, щоб вона при смаженні не згоріла. Риба жирна, з неї на вугілля капає жир, тому від гриля краще далеко не відходити. І ще один нюанс! Риба готується дуже швидко. Десять хвилин і готово! Подавайте рибу зі свіжими овочами, відвареною картоплею, авокадо, помідорами - все це добре поєднується з рибою. Для мене риба гриль абсолютно самодостатня, я люблю тільки додавати лимонний сік. Але якщо гостей багато, а риби мало - то гарнір просто необхідний! Успіхів і приємного апетиту!
- Лосось - 900-1200 грам
- Часник - 3 зубчики
- Сік лимона - 1 штука
- Приправа для риби - За смаком
Рибу обробити на шматки.
Гарненько посипте рибу приправою.
Рибу збризніть соком лимона і дайте постояти півгодинки.
Смажте рибу на вугіллі близько десяти хвилин.