Рецепт Курка на решітці фото

Курка на решітці
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня
Птах, Курка
Низькокалорійні, ПП рецепти, Рецепти для схуднення
На природу
Гарячі страви

Курку на решітці я зазвичай роблю на природі. Як відомо, на повітрі все смачно! Але я хочу поділитися з вами дуже хорошим рецептом, вірніше маринадом, в якому курка на решітці просто смакота!

Для приготування курки на решітці на повільному вогні зваріть соус з гірчиці, кетчупу, меду, цукру, оцту, часнику, гострого соусу. Обсяг його повинен бути приблизно 1 і 1/4 чашки. Соус розділіть на дві частини. Однією частиною поливайте курку при смаженні, а іншу частину соусу подайте до готової курки. Можна жарити не цілу курку, а стегна або ніжки, крильця. Успіхів і приємного апетиту!

  • Курка - 1 штука
  • Кетчуп - 1/2 склянки
  • Оцет яблучний - 1/3 склянки
  • Дижонская гірчиця - 3 Ст. Ложки
  • Часник - 3 зубчики
  • Цукор коричневий - 1/2 склянки
  • Мед - 1/4 склянки
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Сіль, перець - За смаком
  • Гострий соус - 1 Чайна ложка
курка на решітці - фото крок 1
Підготувати продукти.
курка на решітці - фото крок 2
Зварити соус з семи інгредієнтів на повільному вогні.
курка на решітці - фото крок 3
Курку розділити на частини.
курка на решітці - фото крок 4
Курку змастити маслом, посолити, поперчити і смажити на грилі 10-15 хвилин постійно повертаючи.
курка на решітці - фото крок 5
Курку поливайте половиною приготованого соусу і продовжуйте смажити. Курка повинна покритися шаром соусу.
курка на решітці - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти