Куряча грудка на решітці
(покроковий рецепт з фото)
Чи плануєте пікнік? Додайте в меню соковиту, ніжну курячу грудку в апетитному цитрусом маринаді. Впевнена, блюдо припаде до душі і дорослим, і діткам. Запам'ятовуйте рецепт і обов'язково повторіть!
Поєднання соку апельсина і соєвого соусу в маринаді - це дійсно класна думка. Курка виходить ніжною і дуже смачною, завдяки цитрусові. Залишки маринаду обов'язково вилийте зверху курки за пару хвилин до подачі.
- Куряча грудка - 2 штуки
- Апельсин - 1 штука
- Соєвий соус - 2-4 Ст. Ложок
- Сіль, перець - За смаком
1. Складові, які нам знадобляться.
2. Курку моєму, обсушуємо, розрізаємо кожну грудку навпіл.
3. Викладаємо в глибоку миску.
4. В окрему мисочку вичавлюємо сік апельсина.
5. Додаємо сіль і перець.
6. Вливаємо соєвий соус і перемішуємо.
7. Відправляємо маринад до курки, акуратно перемішуємо і прибираємо в холодильник.
8. Як тільки курка добре промаринувалося, готуємо мангал.
9. Викладаємо курку на решітку і відправляємо на вогонь.
10. roza_ker, постійно перевертаючи.
11. В кінці виливаємо залишки маринаду, даємо йому вбратися пару хвилин.
12. І відразу подаємо до столу. Смачного!