Рецепт Курка гриль «в мексиканця» фото

Курка гриль «в мексиканця»
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Птах , Курка
Рецепти без шкоди
На обід
Гарячі страви
Час приготування: 30 хв.

Рецепт приготування мексиканського страви з курки в кисло-солодкому соусі з салатом Піко де Галло.

Кількість порцій: 4
  • Вапно - 3 штуки
  • Часник - 5 зубчиків
  • Халапеньо - 1 штука
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Текіла - 1/2 склянки
  • Оливкова олія - 5 Ст. Ложок
  • Куряча грудка - 4 штуки (без шкіри)
  • Пакетик рису - 1 штука
  • Крем - 1 штука
  • Авокадо - 1 штука
  • Тортилья - 4 штуки
курка гриль
Інгредієнти для маринаду: халапеньо, 3 лайма, 4 зубчики часнику, Braai, сіль, оливкова олія і текіла.
курка гриль
Вичавіть сік з плодів лайма і змішайте всі інгредієнти для маринаду в блендері.
курка гриль
Помістіть курячі грудки в герметичні пакетики і залийте маринадом. Приберіть в холодильник приблизно на 24 годину.
курка гриль
Зробіть хорошу порцію салату Піко де Галло.
курка гриль
Обсмажуємо курячі грудки на грилі до готовності.
курка гриль
Кладемо курочку на деко.
курка гриль
Посипаємо тертим сиром.
курка гриль
Злегка запікаємо в духовці. Нам потрібно щоб сир повністю розплавився.
курка гриль
Викладаємо курочку і рис на тарілки.
курка гриль
Зверху додаємо по порції Піко де Галло.

Схожі рецепти