Курка гриль «в мексиканця»
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування мексиканського страви з курки в кисло-солодкому соусі з салатом Піко де Галло.
Кількість порцій: 4
- Вапно - 3 штуки
- Часник - 5 зубчиків
- Халапеньо - 1 штука
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Текіла - 1/2 склянки
- Оливкова олія - 5 Ст. Ложок
- Куряча грудка - 4 штуки (без шкіри)
- Пакетик рису - 1 штука
- Крем - 1 штука
- Авокадо - 1 штука
- Тортилья - 4 штуки
Інгредієнти для маринаду: халапеньо, 3 лайма, 4 зубчики часнику, Braai, сіль, оливкова олія і текіла.
Вичавіть сік з плодів лайма і змішайте всі інгредієнти для маринаду в блендері.
Помістіть курячі грудки в герметичні пакетики і залийте маринадом. Приберіть в холодильник приблизно на 24 годину.
Зробіть хорошу порцію салату Піко де Галло.
Обсмажуємо курячі грудки на грилі до готовності.
Кладемо курочку на деко.
Посипаємо тертим сиром.
Злегка запікаємо в духовці. Нам потрібно щоб сир повністю розплавився.
Викладаємо курочку і рис на тарілки.
Зверху додаємо по порції Піко де Галло.