Курка гриль в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Соковиту і рум'яну курку гриль, напевно, пробував кожен, а я вам розповім, як приготувати курку гриль в духовці по найпростішому рецептом! Виходить чудове прикраса святкового столу!
Як вид, це - дуже простий рецепт курки гриль в духовці, але ж дуже часто це саме те, що нам потрібно, вірно? Поки що скарг не було, - Усе, хто б не готував курочку за таким рецептом, залишалися дуже задоволені! Але звичайно ж, якщо ви маєте в своєму розпорядженні часом і бажанням, - можна курочку попередньо нафарширувати часником, лимоном, апельсинами, чорносливом, - чого ваша душа попросить! Так що кулінарного вам натхнення, думаю, знаючи, як приготувати курку гриль в духовці, ви цим рецептом скористаєтеся!
- Курка - 1 штука
- Приправа для курки - 20 грам
- Сіль - За смаком
1. Підготуємо інгредієнти. Курку размораживаем, моєму під проточною водою, і обсушуємо рушником.
2. Тушку з усіх боків натираємо приправою і сіллю, не забуваючи про внутрішню частину.
3. Обмотуємо курку целофановий пакетом досить туго, можна навіть зв'язати. І - настоюватися в холодильнику на пару годин, а краще - на ніч.
4. Дістаємо курку, і дуже ретельно і міцно пов'язуємо їй ніжки шпагатом, і крила теж. Так, щоб при готуванні, не розв'язав!
5. Нанизуємо курочку на рожен, звільняємо духовку.
6. Запікаємо в трохи розігрітій духовці (градусів 160 вистачить) 1 час 20 хвилин.
7. Готово! Подаємо, прикрасивши фруктами і свіжими овочами прямо в центр святкового столу!