Курка гриль в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)
Курка гриль насправді готується дуже просто, головне - знати правильний рецепт приготування курки гриль в мікрохвильовці, яким я з радістю поділюся з вами! Rumyanaya, ароматна і ніжна кура!
Цей рецепт приготування курки гриль в мікрохвильовці добре підходить для випадків, коли приготувати основне блюдо потрібно досить швидко, - на відміну від більшості інших способів готування курки, цей простий рецепт курки гриль в мікрохвильовці не припускав довгого попереднього маринування. Так що візьміть на замітку, результат вам повинен сподобається!
- Курка - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Приправа - 4 Ст. Ложки
- Оцет - 1 Ст. Ложка
1. Тушку курки размораживаем, промиваємо під проточною водою, і ретельно витираємо рушником.
2. Приправу для курки-гриль я брала таку, але думаю, що і будь-яка інша цілком згодиться.
3. Готуємо марінадной соус. Для цього змішаємо все сухі компоненти (можете також додати і сіль), - часник найкраще пропустити через прес. І розбавляємо лимонним соком або оцтом і олією.
4. Обмащуємо соусом курку з усіх боків, не забуваючи про внутрішню частину.
5. На решітку мікрохвильовки укладаємо курочку, а на нижню частину ставимо тарілку, - щоб сік не забруднив мікрохвильовку.
6. Запікаємо 50 хвилин на максимальній потужності. Як зарум'яниться, - можна подавати!