Гриль в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вашій мікрохвильовій печі є функція гриля, то це сигнал до того, що потрібно-таки його використовувати. Хочу запропонувати вам спробувати приготувати овочі під грилем в мікрохвильовці.
Готувати таким чином під грилем можна найрізноманітніші овочі, які тільки вам прийдуть в голову. Мені ще дуже до душі баклажани, приготовані таким способом. Щоб кольорова капуста була м'якше, її можна попередньо відварити 15 хвилин в підсоленій воді. Подавайте до столу як окрему страву або як гарнір.
Отже, дивіться як приготувати гриль в мікрохвильовці.
- Перець болгарський - 2 штуки
- Кабачки - 2 штуки
- Кольорова капуста - 1 штука
- Благословення - 1 штука
- Чебрець - За смаком
- Часник - 2 зубчики
- Масло оливкове - За смаком
1
Всі овочі добре промийте під проточною водою.
2
Кабачки порізати уздовж на пластинки, перець - часточками, кольорову капусту розділите на суцвіття. Батат поріжте гуртками.
3
Викладіть овочі на ємність для запікання і за допомогою кулінарної кисті змастіть їх оливковою олією. Верх присипте чебрецем.
4
Включіть в мікрохвильовці режим "гриль" і запікайте овочі 30 хвилин.
5
Далі остудіть овочі і посипте часником, пропущеним через прес. Поперчіть, посоліть і збризніть оливковим маслом.
6
Подавайте до столу гарячими або холодними. Смачного!