Рецепт Артишок гриль фото

Артишок гриль
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Артишок
Рецепти для схуднення
На природу
Гарніри
Кількість порцій: 1
Час приготування: 30 хв.

Запечені на грилі артишоки - чудовий гарнір до приготовленого аналогічним способом м'яса. А якщо ще й хороший соус подати - взагалі пальчики оближеш. Отже, опосередкованого рецептором на грилі артишок!

Опис приготування:

У приготуванні артишоків немає нічого складного. Слід спробувати приготувати цей овоч один раз, а потім все піде як по маслу, і ви будете дивувати своїх знайомих тим, що знаєте, як приготувати артишоки на грилі. Корисна овочева закуска з артишоку стане хітом Вашого пікніка Удачі в приготуванні! покрокові фото, сподіваюся, допоможуть вам впоратися з приготуванням.

  • Артишок - 4 штуки
  • Лимон - 1 штука
  • Оливкова олія - 3 чайних ложки
  • Сіль - - За смаком
  • Перець - - За смаком
артишок гриль - фото крок 1
1. Очистіть артишоки від зовнішніх листя.
артишок гриль - фото крок 2
2. Зріжте верхівку артишоку (кілька сантиметрів) гострим ножем.
артишок гриль - фото крок 3
3. Ложкою виберіть внутрішні листочки артишоку (см. Малюнок).
артишок гриль - фото крок 4
4. Видаліть зелені обрізані листя з верхньої частини артишоку (вони несмачні! ).
артишок гриль - фото крок 5
5. Razrezhyte артишок poperek з двох половинок.
артишок гриль - фото крок 6
6. Помістіть очищені артишоки в крижану воду з соком лимона - це дозволить зберегти колір овоча (в іншому випадку він стане коричневим). Закип'ятіть воду, посоліть її і додайте вибрані з крижаної води артишоки. Варіть протягом 10 хвилин, потім виберіть із води, просушіть і посипте сіллю і перцем.
артишок гриль - фото крок 7
7. Смажте обварені артишоки на грилі з двох сторін (по 2-3 хвилини кожну сторону).
артишок гриль - фото крок 8
8. Поріжте артишок на зручні шматочки. Блюдо готово! приємного!

Схожі рецепти