Рецепт Артишок фото

Артишок
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Овочі , Артишок
Рецепти для схуднення
На обід , На святковий стіл
Гарячі страви , Страви на пару
Кількість порцій: 2
Час приготування: 25 хв.

Рецепт приготування артишоків, який є найпростішим і ефективним способом відкрити смакові якості цього продукту і зберегти його корисність.

Опис приготування:

Англійці розуміють, що особливості клімату їхньої країни вимагають виключно здорового способу життя і правильного харчування, щоб компенсувати вогкість і недолік сонця. Вони відчувають слабкість до страв з овочів, багатих вітамінами і мінералами. Артишоки дуже часто потрапляють на їх стіл. Підемо їх чудовому наприклад, і освоїмо класичний рецепт приготування артишоків.

  • Артишоки - 2 штуки
  • Вершкового масла - 2 Ст. Ложки
  • Часнику - 2 зубчики
  • Сіль і перець - - За смаком
артишок - фото крок 1
1. Підготуйте артишоки до приготування - помийте їх, зріжте жорсткі зовнішні листя і стовбури. Тонкі шматочки масла і скибочки часнику помістіть в пазухи листя артишоку, як в кишеньки.
артишок - фото крок 2
2. Поставте на вогонь каструлю і налийте в неї трохи води - головне, щоб вона покривала дно. Коли вода закипить, вставте в каструлю грати для готування на пару і покладіть артишоки на неї, розташувавши їх колишнім коренем вниз.
артишок - фото крок 3
3. Накрийте каструлю кришкою і кип'ятіть близько 20 хвилин, поки артишоки не стануть ніжними. Подавайте до столу, злегка остудити.

Схожі рецепти