Баклажани гриль
(покроковий рецепт з фото)
Хочу розповісти вам відмінний літній рецепт. Баклажани на грилі ідеально підійдуть до столу, а так само це хороша закуска на природі. Вам не потрібно багато зусиль, щоб приготувати це смачне блюдо.
Я розповім вам, як приготувати баклажани гриль. Ця страва універсальне. Його можна використовувати як відмінний гарнір на святковий стіл, як самостійну страву з соусом. Також це хороший вибір для пікніка. Баклажани на грилі дуже багаті вітамінами. При подачі на стіл ви можете трошки пограти з оформленням. Використовуйте зелень. Хай щастить! Всі будуть задоволені.
- Баклажан - 1 штука
- Розмарин - 1 пучок
- Часник - 1 штука
- Оливкова олія - 1 Склянка
- Сіль - 1 За смаком
- Перець - 1 За смаком
- Лимон - 1 штука
Наріжте баклажан кружечками (товщина - 2 см). Солимо і перчимо з двох сторін.
Потрібно помістити в пакетик баклажан, розмарин, часник цілими зубчиками.
Потрібно залити баклажан оливковою олією.
Надішліть пакетик з баклажаном варитися на одну годину.
Через годину дістаньте баклажан і розкладіть його на грилі. Смажити потрібно 1-2 хвилини з двох сторін. Перед подачею на стіл потрібно полити лимонним соком і посипати сиром.