Рецепт Баклажани гриль фото

Баклажани гриль
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі , Баклажан , Часник
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На природу , Літні
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Хочу розповісти вам відмінний літній рецепт. Баклажани на грилі ідеально підійдуть до столу, а так само це хороша закуска на природі. Вам не потрібно багато зусиль, щоб приготувати це смачне блюдо.

Опис приготування:

Я розповім вам, як приготувати баклажани гриль. Ця страва універсальне. Його можна використовувати як відмінний гарнір на святковий стіл, як самостійну страву з соусом. Також це хороший вибір для пікніка. Баклажани на грилі дуже багаті вітамінами. При подачі на стіл ви можете трошки пограти з оформленням. Використовуйте зелень. Хай щастить! Всі будуть задоволені.

  • Баклажан - 1 штука
  • Розмарин - 1 пучок
  • Часник - 1 штука
  • Оливкова олія - 1 Склянка
  • Сіль - 1 За смаком
  • Перець - 1 За смаком
  • Лимон - 1 штука
баклажани гриль - фото крок 1
Наріжте баклажан кружечками (товщина - 2 см). Солимо і перчимо з двох сторін.
баклажани гриль - фото крок 2
Потрібно помістити в пакетик баклажан, розмарин, часник цілими зубчиками.
баклажани гриль - фото крок 3
Потрібно залити баклажан оливковою олією.
баклажани гриль - фото крок 4
Надішліть пакетик з баклажаном варитися на одну годину.
баклажани гриль - фото крок 5
Через годину дістаньте баклажан і розкладіть його на грилі. Смажити потрібно 1-2 хвилини з двох сторін. Перед подачею на стіл потрібно полити лимонним соком і посипати сиром.

Схожі рецепти