Рецепт Цукіні після мексиканця фото

Цукіні після мексиканця
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Гарніри
Кількість порцій: 3
Час приготування: 30 хв.

Пропоную відмінний літній варіант приготування кабачків для всіх любителів гострого. У цього блюда в мексиканському стилі дуже цікавий пікантний смак, воно підійде і на кожен день, і для свята.

Опис приготування:

Оскільки кабачок - найпопулярніший і всіма улюблений річний овоч, то і страв з нього існує безліч, від найпростіших, до досить вишуканих і витончених, кожен тут може підібрати щось на свій смак. А так як я люблю все гостреньке, то і в овочеві страви намагаюся привнести трохи пікантності, сьогодні я розповім вам, як приготувати кабачки по-мексиканськи. Це неймовірно смачна страва, яке можна подавати або як гарнір або ж як самостійне, воно досить добре поєднується з рибою та м'ясом. І саме чудове тут то, що зробити кабачки по-мексиканськи в домашніх умовах зовсім нескладно, вам знадобиться для цього всього пару хвилин часу.

1) Для початку нам, звичайно ж, слід ретельно промити овочі та почистити часник. Тепер помідор, фету і кабачок нарізаємо невеликими кубиками, цибуля і часник подрібнюємо.

2) Наливаємо на сковороду масло і нагріваємо його. Викладаємо на сковороду часник і обсмажуємо його приблизно півхвилинки, потім додаємо нарізану кабачок і смажимо все ще хвилини 3. Коли кабачок стане м'яким, додаємо помідор і цибулю, продовжуємо готувати все в протягом 3 хвилин.

3) Вимикаємо вогонь і додаємо до овочів нарізаний гострий перець і кінзу, поливаємо все лимонним соком, солимо і перчимо. Перемішуємо всі інгредієнти і посипаємо блюдо кубиками фети.

Подаємо кабачки по-мексиканськи в гарячому вигляді, прикрасивши свіжою зеленню. Приємного вам апетиту!


  • Кабачок - 500 грам
  • Помідор - 1 штука
  • Перець гострий маринований - 1 штука
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Фета - 0, 5 склянки
  • Цибуля зелена - 50 грам
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
  • Кінза подрібнена - 1 Ст. Ложка
  • Сік лимонний - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
Оскільки кабачок - найпопулярніший і всіма улюблений річний овоч, то і страв з нього існує безліч, від найпростіших, до досить вишуканих і витончених, кожен тут може підібрати щось на свій смак. А так як я люблю все гостреньке, то і в овочеві страви намагаюся привнести трохи пікантності, сьогодні я розповім вам, як приготувати кабачки по-мексиканськи. Це неймовірно смачна страва, яке можна подавати або як гарнір або ж як самостійне, воно досить добре поєднується з рибою та м'ясом. І саме чудове тут то, що зробити кабачки по-мексиканськи в домашніх умовах зовсім нескладно, вам знадобиться для цього всього пару хвилин часу.

1) Для початку нам, звичайно ж, слід ретельно промити овочі та почистити часник. Тепер помідор, фету і кабачок нарізаємо невеликими кубиками, цибуля і часник подрібнюємо.

2) Наливаємо на сковороду масло і нагріваємо його. Викладаємо на сковороду часник і обсмажуємо його приблизно півхвилинки, потім додаємо нарізану кабачок і смажимо все ще хвилини 3. Коли кабачок стане м'яким, додаємо помідор і цибулю, продовжуємо готувати все в протягом 3 хвилин.

3) Вимикаємо вогонь і додаємо до овочів нарізаний гострий перець і кінзу, поливаємо все лимонним соком, солимо і перчимо. Перемішуємо всі інгредієнти і посипаємо блюдо кубиками фети.

Подаємо кабачки по-мексиканськи в гарячому вигляді, прикрасивши свіжою зеленню. Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти