Рецепт Bulgur після turecki фото

Bulgur після turecki
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Турецька кухня
Крупи , Манна крупа
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарніри
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Готуємо смачне блюдо турецької кухні Булгур з овочами. Булгур не тільки швидко готується, але ще і має насичений смак. А щоб його смак став ще багатшими, додамо овочі і суміш турецьких приправ.

Опис приготування:

Bulgur після turecki - це дуже швидке і ситне блюдо, яке не потребує особливої ​​підготовки, крім як почистити і нарізати овочі. Обсмаживши овочі на рослинному маслі, додамо до них булгур, воду або овочевий бульйон. Через 15 хвилин наше блюдо готове. А детальніше, як приготувати булгур по-турецьки, я розповім в покроковому рецепті.

  • Манна крупа - 120 грам
  • Перець солодкий червоний - 1 штука
  • Перець солодкий зелений - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Томатна паста - 0, 5 Ст. Ложки
  • Помідори черрі - 5 штук
  • Паприка - 1 Ст. Ложка
  • Суміш турецьких прянощів і трав - 1 Ст. Ложка
  • Масло для смаження - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець мелений - За смаком
Bulgur після turecki - фото крок 1
Для початку підготуйте всі інгредієнти. Я вибрала для цього рецепта помідори черрі, але їх можна замінити і одним звичайним помідором.
Bulgur після turecki - фото крок 2
Очистіть і наріжте все овочі, часник подрібніть.
Bulgur після turecki - фото крок 3
Розігрійте на сковороді рослинне масло і обсмажте цибулю до прозорості.
Bulgur після turecki - фото крок 4
Потім додайте солодкий перець, обсмажуйте всі разом ще 2 хвилини.
Bulgur після turecki - фото крок 5
Додайте часник, готуйте ще 1 хвилину.
Bulgur після turecki - фото крок 6
Слідом додайте томатну пасту і готуйте 5 хвилин.
Bulgur після turecki - фото крок 7
Тепер додайте булгур, його потрібно обсмажити разом з овочами протягом 1 хвилини.
Bulgur після turecki - фото крок 8
Додайте нарізані помідори.
Bulgur після turecki - фото крок 9
Додайте паприку і суміш турецьких прянощів. У мене в цю суміш входять: орегано, гострий перець, чебрець і м'ята.
Bulgur після turecki - фото крок 10
Перемішайте і додайте води так, щоб вона повністю покривала булгур. Накрийте кришкою і готуйте протягом 15 хвилин. В кінці посоліть і поперчіть за смаком.
Bulgur після turecki - фото крок 11
Готовий булгур подавайте прикрасивши зеленню. Смачного!

Схожі рецепти