Курча по-turecki
(покроковий рецепт з фото)
Це неймовірно яскраве і соковите блюдо, безсумнівно, багатьом припаде до смаку, тому ви обов'язково повинні його приготувати. Тут багато овочів, які роблять курку шалено смачною і барвистою.
Індичка - це приголомшлива країна, в якій проживають дуже темпераментні й емоційні люди, тому, напевно, і кухня у них дуже яскрава і соковита. Цей рецепт приготування курки по-турецьки вельми простий з одного боку, але з іншого таке відмінне поєднання овочів та м'яса дає чудовий результат. До речі, з приводу овочів, один з інгредієнтів блюда - турецька перець, він маємо дуже своєрідний смак схожий ні на що, саме він задає тон всьому блюду. При бажанні його можна знайти і у нас, адже якщо вже ми готуємо даний турецьке блюдо, то і інгредієнти повинні бути як в оригіналі. А всі інші овочі цілком звичайні, їх ви без праці купіть в будь-якому магазині. Тому приступимо до приготування, а я розповім вам, як зробити курку по-турецьки.
- Курка - 0, 5 штуки
- Цибуля ріпчаста - 3 штуки
- Помідори - 7-8 штук
- Перець турецька - 0, 5 кілограма
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком